Co se děje u Zemanů? Nejdřív nátlak dcery, potom úprk | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Co se děje u Zemanů? Nejdřív nátlak dcery, potom úprk

Kateřina Zemanová už zase mizí z Čech.
Kateřina Zemanová už zase mizí z Čech. (Foto Facebook Jiřího Ovčáčka, ara)

Událostí minulého týdne byl bezesporu ples na Pražském hradě, který pořád sám prezident Miloš  Zeman (75). Nešlo si nevšimnout, že on sám byl na bále v mnohem lepší kondici, než tomu bylo v uplynulých měsících. Jak už to chodí: Za vším hledej ženu!

Podle webu Expres.cz je to totiž právě Kateřina Zemanová, kdo má na zázračném uzdravení tatínka lví podíl. Že absolvoval rekondiční pobyt v nemocnici, měla být totiž její práce. Od té doby Miloš Zeman nabral sedm kilogramů. Otázkou ale je, jestli by se svým zdravím pohnul, kdyby dcera nepřijela a nevyvinula nátlak. Tomu se ale podle prezidenta nedalo nepodlehnout. „Její nátlaková metoda byl polibek, úsměv a pohlazení. Fungovalo to,“ přiznal v rozhovor pro Blesk.cz.

Teď bude mít ale milovanou Kateřinu zase mimo dosah, vrací se totiž zpět do britské metropole. „Ona teď odjede, ale bude se občas vracet, má hotovou bakalářskou práci. Teď ji v Anglii budou čekat přibližně dva roky na magisterské práci. Bude tam pokračovat ve studiu,“ odtajnil plány své dcery Zeman.

Na video s Milošem Zemanem se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.