Dominika Gottová: TVRDÝ NÁVRAT DO ŽIVOTA V ČESKU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dominika Gottová: TVRDÝ NÁVRAT DO ŽIVOTA V ČESKU!

Dominika Gottová
Dominika Gottová (Marek Pátek)

Opustila Finsko, kde ji trápil manžel Timo Tolkki (53), jenže tam měla aspoň jistotu práce servírky v restauraci! V Česku, kam se Dominika Gottová (46) přestěhovala na začátku prosince, má sice klid, ale musí se tvrdě protloukat životem. Deníku Aha! se podařilo zjistit, jak teď vypadá den nejstarší Slavíkovy dcery.

Osmnáct dní v měsíci musí Dominika brzy ráno vstávat do práce. „Dělám barmanku v restauraci v Palladiu a je to náročná práce. Vařím kávu, míchám koktejly... Všechno je na mně, kolegyně pak objednávky roznáší,“ řekla Aha!. „Moje směny začínají v devět ráno a končím v osm večer. To ale znamená, že musím vstávat v šest hodin. Dojíždím totiž z Mníšku pod Brdy od kamarádky Šárky Rezkové, u které bydlím. Nasnídám se a pak musím patnáct minut pěšky na autobus, který jede do Prahy,“ popsala svůj ranní rituál.

Má lítačku
Ačkoliv je Dominika dcerou Karla Gotta (†80), který neměl o peníze nikdy nouzi, jezdí do práce MHD! „A dokonce jsem si pořídila lítačku! Pražský kupon a ten doplňkový do Mníšku. Ale nevadí mi cestování s lidmi. Někteří mě vůbec neregistrují, jiní se na mě usmívají a zdraví mě. Hlavně tedy ženy,“ svěřila nám Gottová. „Bar otevírá v deset, ale musím tam být hodinu před tím a vše připravit. Část týdne je pak zavíračka v sedm, od čtvrtka do neděle v osm. Jenže další hodinu pak uklízíme,“ popsala Gottová fakt, že dělá dvanáctky.

 

Noční zápřah
Aby se dostala rozumně domů, musí po směnách stihnout autobus do Mníšku v půl desáté večer ze Smíchova. „Ten je krátce po desáté hodině ve městě. No a já pak musím zase patnáct minut pěšky k domku. A to jdu úplnou tmou. Je to zápřah,“ vysvětlila, jak cestuje z práce. „Jednou mi přímo před očima přeběhl kanec a to jsem se fakt lekla,“ doplnila. Ačkoliv má náročné zaměstnání, cítí se dobře. „Jak už jsem říkala, jsem v Česku ráda, a hlavně: Mám práci! Táta by měl ze mě radost,“ uzavřela se slzami v očích Dominika.

Vztah nechce
Dominika odešla od maniodepresivního manžela proto, že se neléčil, nasekal dluhy, vodil si domů milenku a také Mistrovu dceru okradl o šperky. „Momentálně řeším rozvod a opravdu nemám chuť jít do jiného vztahu! Do budoucna ho nevylučuji, ale teď se chci plně soustředit na práci a na to, abych si urovnala život,“ uzavřela.

Sisyfovská práce s hrobem Karla Gotta (†80): Jednu svíčku uklidí, dvě přibudou!
Marnost nad marnost. Jen co správa hřbitova na pražských Malvazinkách uklidí svíčky a dárky, které lidé Karlu Gottovi (†80) nosí, může začít znovu. Fanoušci Slavíka jsou nezdolní. Na konci týdne pracovníci naložili vše do přistaveného kolečka a odvezli. Zase odhalili mramorovou desku, pod níž zpěvák spočívá. Na chvilku. Radost jim vydržela jen jeden den. Už v neděli v poledne se náhrobek znovu ztrácel pod desítkami svíček, květin a andělíčků. Musí to vydržet, odchod jedinečného zpěváka ještě dlouho nepřebolí.

Zelený kříž vandalů z tváře Mistra zmizel: Karel už zase vidí...
Karel Gott (†80) má zpět svoji tvář! Umělec Jack Reyes (27) včera odpoledne znovu obnovil graffiti Mistra, které někdo postříkal barvou. Portrét Karla Gotta, který zdobil zeď na cyklostezce u českobudějovického sídliště Vltava, někdo minulý týden poničil. Nastříkal zpěvákovi na obličej zelený kříž a zaškrtal i jméno. „Je to primitivismus. Udělal jsem to jako poctu zpěvákovi, který něco dokázal. Ten, kdo ho posprejoval, ho zneuctil. Bylo to úmyslně zničené,“ reagoval Jack Reyes. Díky 20 šablonám, které si vytvořil, umělec včera odpoledne opravu zvládl za necelé dvě hodiny.

Už ho opravovat nebude
Popartový portrét Gotta sklízel obdiv od 3. listopadu. Poškození pobouřilo. „Pokud ho zase zničí, už ho opravovat nebudu, jen ho přemaluji. A pronajmu si od města jiné plochy. Tam už mi nikdo práci ničit nebude,“ řekl autor

Nejstarší dcera Karla Gotta u hrobu! Slzy a slib, který mu dala za jeho života.

Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video



Přečtěte si
majojo
14. 1. 2020 • 07:45

A to se máme všichni rozsypat po podlaze a smést na lopatku, že Dominika pracuje? Dělají to dvě třetiny českých ženských - a za horších podmínek než ona. Ovšem, ve Finsku byla za hvězdu a nemusela nic.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.