Krampol o manželce: Děsivý verdikt | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krampol o manželce: Děsivý verdikt

Jiří Krampol
Jiří Krampol  (profimedia.cz)

Poslední rok byl pro Jiřího Krampola (81) mimořádně náročný. Jeho manželka totiž v důsledku vražedného životního stylu začala kolabovat. Ani po několika měsíční léčbě nemá zdaleka vyhráno. Do nemocnice se po propuštění z léčebny vrátila už před Vánoci. Jak je na tom teď?

Manžel Hanky Krampolové (57) přiznal, že je péče o ni velmi vysilující a stresová a že bohužel ani léčba zatím nepřináší výrazný posun k lepšímu. „Moc se to nelepší, Hanička je stále v nemocnici a pořád vyžaduje cigarety. Ale má i světlé chvilky,“ řekl o jejím momentálním rozpoložení pro Expres.cz.

Přesto nechce vyslechnout některé rady z jeho okolí, aby ji opustil a zaměřil se sám na sebe. I když i on řeší svoje zdravotní komplikace, za manželku stále bojuje. „Naštěstí mi je ale lépe, pracuji naplno, snažím se být co nejméně doma, jsem s přáteli,“ svěřil uvedenému webu, jak to zvládá.

Na rychlejší návrat manželky zpět domů ale rozhodně netlačí. „Nechávám vše v rukou odborníků, vím, že dělají pro ženu jen to nejlepší. Rád ji budu mít doma, ale až bude zdravá,“ dodal Jiří.

Na video s Jiřím Krampolem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
1pravda1
12. 1. 2020 • 09:44

Závislost na nikotinu je silnější než závislost na alkoholu, pokud si mají lidé vybrat, jestli alkohol nebo cigarety, vyberou si cigarety.... Dočolomanský, Rösner, Galatíková, Bartoška se nedokázali vzdát cigaret i když věděli, že mají rakovinu. Krampolová má vředy, zúžený jícen a stále chce hulit a je jí to jedno. V léčebně chlastat nemohla ale cigarety jsou prostě silná závislost. Kdo přestával kouřit, tak ví, že je to těžké.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.