Přelomová změna u Ondera: Díky Hunčarové se poučil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Přelomová změna u Ondera: Díky Hunčarové se poučil

Tanečník a choreograf Jan Onder s bývalou přítelkyní Lucií Hunčárovou.
Tanečník a choreograf Jan Onder s bývalou přítelkyní Lucií Hunčárovou. (Daniel Černovský)

Jan Onder (34) se do podvědomí dostal nejen díky soutěži StarDance, ale také vztahem s Lucií Hunčarovou (34). Dvojice spolu tančila jedenáct let, z toho deset let spolu žili. Přestože jejich vztah neskočil šťastně, rozhodně se z této známosti tanečník poučil.

Onder během své taneční kariéry vystřídal již několik tanečních partnerek. Ve sportu, jako je tanec, si stojí za názorem, že muži a ženy mají síly vyrovnané.  „Je to vřelé a pro vztah zdravé a správné. Při tanci se ale páry, hlavně ty manželské, mohou i hádat,“ svěřil se tanečník webu Novinky.cz.

Sám Onder přiznal, že s jednou ze svých tanečních partnerek se hádal velmi často. „S jednou partnerkou (stejně stará Lucie Hunčárová - pozn. red.) jsem tančil jedenáct let, deset let jsme spolu žili. S tou jsem se na parketě hodně hádal. Pak jsem všechno přehodnotil a se dvěma tanečními partnerkami, které jsem od té doby vystřídal, jsem v klidu a jen si to užívám. Chci tancovat špičkově, ale taky chci na tréninky chodit pro radost. Už se ani ve vztahu nebudu s nikým hádat,“ svěřil se.

Tanečník také přiznal, že po nevydařených vztazích, našel novou lásku.  „Jsem zamilovaný do jedné krásné sympatické dívky,“ řekl Onder webu Novinky.cz a dodal, že jeho nová známost má něco společného s tancem.

Na Reprezentačním plese Prahy 1 zatančila herečka Dana Batulková s Janem Onderem.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.