Basiková září štěstím, exmanžel skončil »v poutech« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Basiková září štěstím, exmanžel skončil »v poutech«

Bára je prý zase zamilovaná.
Bára je prý zase zamilovaná. (Foto Petr Kobliha, archiv ČT)

Na konci loňského roku lehce naznačila, že je dost pravděpodobné, že se v roce letošním opět objeví láska. Nakonec se Bára Basiková (57) skutečně dočkala. A zase září. Její exmanžel má za sebou ovšem krušnější chvilky.

Pozorný divák nemohl přehlédnout, že se Petr Polák (40), s nímž má zpěvačka syna Teodora, objevil v prvním díle nového seriálu České televize Kriminálka Ostrava. Zahrál si tu pedofilního správce zimního stadionu, který pořádně zacloumal dějem. A sympatie u diváků mu taková postava nejspíš zrovna nepřinese.

Jeho bývalá žena oproti tomu zase září štěstím. Pro deník Blesk otevřeně přiznala novou lásku. „Přišla jsem dnes do ateliéru a pár lidí mi řeklo, že mi to strašně sluší a že jsem nějaká rozzářená. Do života mi vstoupil někdo, kdo mě činí velmi šťastnou. Nechci prozradit, kdo to je, ale je to hodně vážný a jsem zamilovaná. Jediné, co o něm řeknu, je, že není z Prahy,“ prozradila.

Pár informací Blesku ale přece jen přidala: „Nový partner mi do života vstoupil úplnou náhodou, nečekala jsem to. Po tom třetím rozvodu jsem měla pocit, že už nechci žádného chlapa ani vidět. Vlastně jsem na to neměla ani pomyšlení. Asi jsem musela dozrát a ujít nějaký kus cesty, abych mohla novou lásku přijmout. Jsem šťastná a do toho se chystám na turné s mou kamarádkou a úžasnou zpěvačkou Naďou Válovou. Věřím, že to štěstí z nás bude čišet i pro diváky a posluchače,“ svěřila se.

Video s Bárou Basikovou můžete vidět zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
josefvyskoc
8. 1. 2020 • 17:28

a co vlastne provedl?

jity
8. 1. 2020 • 15:07

josefvyskoc ten skončil v poutech jen ve filmu a ne ve skuečnosti. Příště čti.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.