Šok pro vévodkyni Kate: Pochybnosti o otcovství Williama? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Šok pro vévodkyni Kate: Pochybnosti o otcovství Williama?

Fotografie
Fotografie (internal)

Říká se, že jak stárneme, nejvíce pozorujeme na tom, jak rychle nám odrůstají děti. Také malému princi Louisovi už budou dva roky. Proto se dá už nejen z jeho chování leccos vypozorovat. Co nedávno zaskočilo vévodkyni z Cambridge?

Do třetice narozený syn Kate a Williama už obratně chodí a taktéž se pokouší o první slova. Velkým překvapením ale bylo právě to, co podle své maminky Louise vypustil z úst jako první. Nebylo to obligátní „máma“ nebo „táta“. Inspirací mu byl podle webu Časpreženy.sk někdo úplně nečekaný.

Šlo totiž o Marry Berry, uznávanou odbornici na pečení, s níž se královský pár z Cambridge spřátelil před šesti lety, když na sebe narazili na jedné charitativní akci. A právě při nedávném setkání Kate a Mary Berry vévodkyně své přítelkyni přiznala, že se její nejmladší syn vzhlédl právě v ní až natolik, že prvním slovem bylo právě její jméno. To je pocta skutečně až zarážející!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.