Dominika Gottová: Šokující obvinění! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Dominika Gottová: Šokující obvinění!

Dominika Gottová
Dominika Gottová (Foto Aha! – Marek Pátek a archiv D. Gottové)

Na alkoholu údajně závislý a s maniodepresemi bojující finský muzikant Timo Tolkki (53) řeší další problém! Manžel Dominiky Gottové (43) byl obviněn ze sexuálního harašení.

Zatímco Gottová začala nový život, její stále ještě manžel dělá jeden problém za druhým. Tolkki dle webu expres.cz odletěl do Mexika, kde chtěl znova nastartovat svou kariéru skládáním a vytvářením písní s tamními zpěvačkami.

Avšak místo úspěchu si manžel Gottové zadělal na pořádný problém. Jedna z žen ho údajně dle webu expres.cz obvinila ze sexuálního harašení a prý mu hrozilo, že se do Mexika nebude smět vrátit. „Stalo se něco divného, jsem obviněn ze sexuálního harašení na téhle (co s ní pracoval) zpěvačce Katie, ale nikdy jsem neudělal nic špatného,“ napsal Tolkki na Facebooku.

„Můj kamarád Moi tvrdí, že se nebudu moct vrátit do Mexika, ale já se tam stejně vrátím,“ napsal Tolkki v době, kdy se již vrátil domů do Finska. „Je to vážně divné, jsem dobrý člověk, vy mě přece znáte. Katio, jestli tohle čteš, řekni mi, co jsem provedl,“ vyzývá Tolkki zpěvačku, která ho ze sexuální harašení obvinila.

Nejstarší dcera Karla Gotta u hrobu! Slzy a slib, který mu dala za jeho života:

Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video



Přečtěte si
-bello-
6. 1. 2020 • 01:29

Bože, to je dvojka!

hanainge
5. 1. 2020 • 03:30

Dominika Gottová NENÍ závislá na alkoholu. Timo je závislý na alkoholu. Dominika Gottová nelže a je velmi sympatická i milá dáma. Novináři musí se velmi stydět, psát takový nesmysl o Dominice Gottové. Novináři měli by nechat Dominiku Gottovou konečně v klidu. Dominika Gottová je velmi slušný člověk a zasloužila se jen o tom, mít krásný, klidný a št’astný život!!!

loft
5. 1. 2020 • 00:22

Je to už trapné. To je na tom D.Gootová tak špatně, že musí nechat uveřejnovat stále v bulváru kydy o ničem ? Jděte s ní už do velké prde-le. To by tatík opravdu radost neměl. Kdyby na sobě zapracovat chtěla, tak se nebude v bulváru stále ztrapňovat, ale začne se sebou konečně něco dělat. Akorát dělají s tím jejím otylým odporným timem zesnulému tatíkovi ostudu a Ivaně také.
Myslím si, že je zcela neschopná tak, jako její máme. Měla od Gotta krásný velký byt a prošustrovala ho.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.