Mračna nad vztahem Meghan a Harryho: Královský rozvod?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mračna nad vztahem Meghan a Harryho: Královský rozvod?!

Princ Harry s Meghan v Africe
Princ Harry s Meghan v Africe (Reuters)

Ohledně vztahu Meghan Markleové a  Harryho se za poslední rok objevilo hned několik spekulací. Mnohé naznačovaly, že královský pár jde od sebe. Poté, co vévodkyně oznámila těhotenství, objevila se informace, že čeká dvojčata! Tato zpráva měla být údajně důvodem k jejich rozvodu.

V dubnu loňského roku, tedy před narozením jejich syna Archieho, královský palác oznámil, že Meghan chce opustit Harryho. Princ se totiž dle webu wanda.pluska.sk dozvěděl, že jeho manželka čeká dvojčata, což v něm vyvolalo jisté pochyby. V celé historii královského rodu není ani jedna zmínka o tom, že by se někdy narodila dvojčata, proto byl Harry přesvědčen, že mu Meghan zahnula s jiným.

Nakonec se však ukázalo, že Meghan nečeká dvojčata a na začátku května porodila syna. Netrvalo však dlouho a spekulace o rozpadu jejich vztahu se objevily znova. Dle webu wanda.pluska.sk tomu napovídala jejich hádka na veřejnosti, kdy princ neskrýval své pobouření z manželčina postoje.  

Tuto informaci ale vyvrátil princ Harry. Ten totiž v den narozenin Meghan zveřejnil dojemné přání k narozeninám. Pod příspěvkem se chvíli po zveřejnění objevilo hned několik komentářů, kde se fanoušci tázali, zda je v jejich vztahu opět vše v pořádku.

Důkazem jejich fungujícího vztahu byla i jejich společná pracovní cesta do Afriky, kde z dvojice vyzařovala pozitivní nálada a sršela láska. Největší dárek si ale dvojice pro fanoušky připravila teprve nedávno. Na sociální síti se objevila fotografie Harryho s malým Archiem v náručí. Pravnuk britské královny nezapře podobu se svým tatínkem Harrym.

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
loft
5. 1. 2020 • 00:26

Dva zbyteční lidé na světě ! Nic mu nepřinesou, nic nezbudují, jen užívají toho, co nahromadí " poddaní".

tryskomys
4. 1. 2020 • 10:58

Vzal co si to má,přebral ale to se pozná až mu spadnou ty jeho zamlžené brýle lásky,měl by se držet své rodiny,ONA mu jí nenahradí,protože je s.o.b.e.c n.a.r­.c.i­.s.t­.i.c­.k.á.

pmaly
3. 1. 2020 • 16:05

A on může nějakej chlap ovlivnit to, jestli se u ženy rozdělí vajíčko nebo se jich uvolní a oplodní více najednou? Jak něco takovýho může dokazovat nevěru? Je úplně fuk, jaký sperma bylo v době oplodnění k mání , navíc on sám je tutově nemanželskej

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.