Průšvih na spadnutí! Ivana Gottová zasahuje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Průšvih na spadnutí! Ivana Gottová zasahuje

Vdova Ivana Gottová
Vdova Ivana Gottová (Foto: M. Rušinová, D. Malík)

Ivana Gottová, vdova po nedávno zesnulém Karlu Gottovi před pár dny zveřejnila místo jeho posledního odpočinku. Od té doby tisíce fanoušků přišly Slavíkovi zapálit svíčku nebo položit květiny. Avšak s příchodem nového roku přišla velká změna, záplava svíček a květin zmizela!

Svíčky, květiny, dárky se hromadí a Gottův hrob začal připomínat situaci bezprostředně po jeho smrti před vilou na Bertramce.  Fanoušci ve velkém chodí vzpomínat na milovaného zpěváka, což však přináší značné komplikace.

Vdova Ivana nechala k jeho hrobu vytvořit z kamenů cestu, která je ale vzhledem k přívalu svíček neustále přeplněná, a tak další svíčky dle Blesku končí na cestičce. Správce hřbitova každý den situaci bedlivě kontroloval, nicméně počet svíček neustále stoupal. Změna přišla až koncem roku.

Na příkaz Gottové bylo okolí hrobu vyklizeno. Správce hřbitova dle Blesku navíc poměrně pečlivě uklidil i nánosy vosku, které místo pokrývaly. O pár hodin později ale bylo místo posledního odpočinku opět plné květin a svíček, je tedy velmi pravděpodobné, že se stejná situace bude ještě několikrát opakovat.

„Hrobové zařízení pana Karla Gotta kontroluje hřbitovní správa každý den, a pokud dojde k naplnění svíčkami a květinami, po dohodě s rodinou zařízení vždy poklidíme,“ řekl Blesku Karel Kobliha, ředitel Správy pražských hřbitovů.

Emotivní pokládání květin před domem Karla Gotta:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
stekajicikocka
29. 2. 2020 • 14:39

Knížka o KG bude asi ovlivněná, když vychází se zpožděním? Ti, co nemají dostatek finančních prostředků, protože v životě chybovali, tak budou dnes zřejmě rádi i za drobty, které spadnou hodujícím ze stolu. Tak to chodí, tak to bývá....

-bello-
4. 1. 2020 • 00:46

Fan klub Gotta a Gottové je mi vážně ukradený !

malavelka
3. 1. 2020 • 19:19

Když je někdo Velký- malý, tak všechno nedomýšlí.

modrodolka
3. 1. 2020 • 11:21

kdo vám řekl, že je paní Ivana držgrešle? Jsem přesvědčená, že úklid platí, takže buďte v klídku.
Taky mě štve, že se bojím otevřít konzervu a vyskočí na mne Gott, ale za to nemůže ani on, ani Ivana, ale blbý lidi a novináři. A vy nebuďte tak zlá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.