Nejslavnější miminka roku 2019 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nejslavnější miminka roku 2019

Tereza Bebarová
Tereza Bebarová (Foto ara)

Osobnosti a celebrity letos přivedly na svět mnoho potomků. Děti se rodily tajně, během divoké bouřky, i předčasně, takže se maminky často strachovaly. Některé rodičky, jako třeba Tereza Voříšková, si podle svých slov sáhly až na dno. Ewa Farna pro změnu svůj porod dokonale utajila.

Showbyznys

2. leden
František Soukup (36), muzikant
Jediný syn skladatele Ondřeje Soukupa (68) a textařky Gábiny Osvaldové (66) František vstoupil do roku 2019 jako trojnásobný otec! Ke dvěma synům Maxovi (4) a Bartolomějovi (2) přibyl František.

2. ledna
Tereza Bebarová (44), herečka
Herečka ze seriálu Ulice se stala dvojnásobnou maminkou. Porodila dceru, které s partnerem Ivanem Kotmelem vybrali jméno Sofie. „Znamená moudrost a taky se hezky rýmuje se jménem naší první dcery Klaudie,“ vysvětlila.

Červen
Ewa Farna (26), zpěvačka
V nemocnici v Příbrami přišel na svět první potomek slavné zpěvačky. A stejně jako svůj požehnaný stav i samotný porod tajila. S manželem, muzikantem Martinem Chobotem (30), synovi vybrali jméno Artur.

6. červen
Lucie Černíková (38), herečka
Herečka známá jako barmanka ze seriálu Ordinace v růžové zahradě se stala již dvojnásobnou maminkou. Ke starší dceři Sofince (5) do rodiny přibyla sestřička. S manželem, bubeníkem Chinaski Lukášem Pavlíkem, jí vybrali zajímavé jméno Elena Isabela.

25. červenec
Nikol Moravcová, herečka
Herečka známá jako zlatokopka z reklamy na banku a blogerka porodila v pražské porodnici v Podolí dceru Violet, která přišla na svět císařským řezem. Se svým manželem Karolem si řekla »ano« minulý rok v srpnu.

26. červenec
Patrik Vrbovský (42) alias Rytmus
Dva měsíce po svatbě se stali rodiči. Slovenská moderátorka Jasmina Alagič (29) porodila syna Sanela. „Čekal jsem na tebe celý život, ve svém povědomí jsem tě nosil každý den,“ rozplýval se Rytmus.

Srpen
Michal Novotný (40), herec
Oblíbený herec a bavič se stal ve 40 letech poprvé otcem. Jeho přítelkyně přivedla na svět holčičku. Šťastnou novinkou se nepochlubil představitel Darka z Ordinace, ale práskl to na něj kolega Richard Genzer (52).

Listopad
Tereza Voříšková (30), herečka
Narození prvního miminka pro ni bylo peklo. „Porod je něco mezi smrtí a životem, je to zvířecí, pudové a všichni jdou až na dno,“ popsala herečka, která doteď neprozradila jméno ani pohlaví. Ještě než porodila, tak se v létě vdala za tanečníka Matyáše Ramba.

Kompletní přehled miminek známých osobností nejen z showbyznysu, ale také politiky, sportu a ze zahraničí, najdete v dnešním vydání tištěného Aha! na str. 2 - 4. 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.