Lítostivá slova Dominiky: Proč měla tátu poslechnout? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Lítostivá slova Dominiky: Proč měla tátu poslechnout?

Karel Gott s dcerami Dominikou a Lucií.
Karel Gott s dcerami Dominikou a Lucií. (Instagram)

Je nejstarší dcerou Karla Gotta (†80) a jak přiznává, tátu velmi milovala. Přesto ale měla v některých životních postojích svoji hlavu a ne vždy to bylo ku prospěchu věci. Zpětně uznává, že ten, kdo měl tenkrát pravdu, byl právě její otec.

Dominika Gottová v rozhovoru pro Blesk TV Magazín otevřeně přiznala, že podobně jako jiné holčičky, i ona svého tatínka zbožňovala. „Dokonce když jsem byla úplně malá, byla jsem do něj zamilovaná a chtěla si ho vzít za muže,“ řekla se smíchem pro uvedený titul. „Takže je vidět, že pro mě byl odjakživa mužským vzorem, i když jsem nevyrostla v úplné rodině,“ dodala.

Přesto ale jeho názor vždy nectila. Zejména pokud šlo o chlapy, do kterých své dceři Mistr prý mluvil hodně a většinu jich neschvaloval. „Já však měla vždycky svou hlavu a moc jsem neposlouchala, vždycky a ve všem jsem si dělala to, co jsem sama chtěla. Zpětně ale lituju, že jsem v některých věcech tátovi víc nenaslouchala. Co se mužských týká, měl často pravdu. Uměl je odhadnout líp než já a moje růžové brýle,“ připustila.

Takého jejího současného manžela Tima, s nímž se právě rozvádí, nepřijímal podle Dominičiných slov s nadšením. A nakonec se ukazuje, že i v tomto případě to nejspíš bylo oprávněně…

Celý rohovor najdete v aktuálním vydání Blesk TV Magazínu. 

Dominika Gottová přiznala, že ví, že tátu zklamala. Video si můžete pustit zde: 

Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.