Nová láska Báry Basikové? Vypadá to tak! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nová láska Báry Basikové? Vypadá to tak!

Bára Basiková
Bára Basiková (Petr Kobliha)

Ke zpěvačce nebyly uplynulé měsíce zrovna přívětivé. Přišla o milovanou maminku, rozvedla se, musela se naučit se synem žít opět sama. Přesto ale doufá, že bude lépe.

Při své bilanci v závěru roku pro Deník.cz zhodnotila Bára Basiková (56) svůj rok, který se chýlí k závěru, následovně: „Snad se mi podařilo být dobrou a hodnou maminkou, svým zpěvem udělat radost mnoha lidem, realizovat album zpěvačce Nadě Válové. A nevymazala bych nic. Protože i chyby a omyly k životu patří,“ shrnula zpěvačka.

I když předpokládá, že příští rok se bude ubírat v podobném duchu, něco nového a krásného by si přece jen přála. „Totéž, co letos. Koncerty, cestování, výchova syna. A snad láska…“ odpověděla pro Deník.cz, co ji v nadcházejícím roce nemine.

Na rozhovor se zpěvačkou Bárou Basikovou se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
amej
23. 12. 2019 • 21:38

Lítá po demonstracích, protože už má po zenitu a každé zviditelnění dobré. I když ze sebe udělá blbku. No, a koukat se na ni taky nikdy moc nedalo, takže vražedná kombinace.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.