Vondráčková o tragédii: Nový chlap to bude mít těžké | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vondráčková o tragédii: Nový chlap to bude mít těžké

Lucie Vondráčková poznala Marka peksu na natáčení svého nového videoklipu
Lucie Vondráčková poznala Marka peksu na natáčení svého nového videoklipu (Archiv Blesku)

Zpěvačka bývá co chvíli viděna po boku nějakého muže. Podle jejích slov ale není ani jeden z těch, kdo byli viděni v poslední době v její blízkosti, adept na novou lásku. Navíc má pro takové Lucie Vondráčková (39) poměrně přísná výběrová kritéria.

„Muže teď vůbec neřeším, všechny zdárně odpálkovávám,“ přiznala zpěvačka v rozhovoru pro časopis Story. Zároveň dodala, co na mužích vážně nemá ráda. „Nebaví mě, když se berou příliš vážně a chybí jim humor, to je pak tragédie,“ svěřila pro citovaný magazín.

Rozhodující pro Lucii Vondráčkovou pak v případě opačného pohlaví není ani tak vzhled, jako spíš správné osobnostní nastavení. „Pro mě je důležité, aby se muž uměl ženy zastat, tím spíš, pokud je vyřčena lež nebo nehoráznost, která ženu očerňuje. Pak by to měla být samozřejmost. Bohužel, ani celkem fajn kluci tohle neumějí,“ míní bývalá žena Tomáše Plekance.

Na situaci po rozvodu tak zatím nechce nic měnit. „Takhle ve třech je nám dobře. Je rozdíl být single a být sama s dětmi. Život s nimi je o dost pestřejší a krásnější! Pořád se díky nim něco učím a objevuju. Pokud mi někdo do života přijde, bude to mít těžké, protože se bude muset líbit nejen mně, ale i jim,“ uzavřela pro Story toto téma Vondráčková.

Na video, kde Lucie Vondráčková vylučuje další vztah, se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
4. 12. 2019 • 23:31

Lucie V.má určitý hlasový rozsah, o tom niet pochýb a ten je vhodný na typ piesní, ktoré sú v jej repertoári. Ale neviem, či by dokázala naspievať napr. taký hit "Run", alebo "I Will Be" od speváčky Leona Lewis. Hlboké tóny i výšky - Leona zvládla bez ťažkostí.Tomu sa hovorí kvalitný hlasový rozsah. Prirodzený talent.

Dianthos
4. 12. 2019 • 16:13

Nabídky v Čechách zřejmě odmítá proto, že chce budovat kariéru v Kanadě, tak se nemůže uvazovat v Čechách. Pokud má právě v péči děti, musí se o ně starat, pokud jsou u otce, létá zřejmě do Kanady.
Jinak evidentně jejím kritériím odpovídá manžel její tety. Ten se jí opravdu umí zastat.

herecka
4. 12. 2019 • 07:48

pro "vlajka"... áááá pozor, tady máme kvalitního odborníka na hlasový rozsah... a co ještě přesně víš???? Jsi jeden z těch, co mají zaručené informace, viď???

herecka
4. 12. 2019 • 07:44

Je zábavné sledovat, kolik závistivých zoufalců si zde léčí své komplexy na účet Lucky Vondráčkové. Každý přesní ví jak to u ní chodí, všichni jí vidí do života... a ještě dokážou "inteligentně" zhodnotit situaci či poradit. Je mi jich docela líto....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.