Charlesův plán proti Harrymu: Z toho si Meghan vytrhá vlasy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Charlesův plán proti Harrymu: Z toho si Meghan vytrhá vlasy!

Princ Charles by Harryho a Meghan asi nepotěšil.
Princ Charles by Harryho a Meghan asi nepotěšil. (Foto ara)

Vláda prince Charlese se pomalu ale jistě blíží. Královna Alžběta II. už má svůj věk a nezvládá toho tolik, co dříve. Proto je jasné, že Charlesův čas přichází. Princ už má dokonce plány, co by chtěl v budoucnu zavést a pokud by se mu to povedlo, hádáme, že tím nepotěší manželku prince Harryho!

Královna Alžběta II. už nějakou dobu postupně předává povinnosti synovi Charlesovi, který je jejím následníkem. Charles by měl zastávat funkci prince regenta, což znamená, že může vládnout za života královny, i když není plnohodnotným panovníkem, tím se stane až po smrti stávajícího panovníka. Alžběta II. má tuhý kořínek a tak princ čeká na své kralování opravdu dlouhou dobu. Měl tak dost času rozmyslet si, jak by chtěl a nechtěl vládnout, a co by chtěl ve své vlasti a rodině změnit.

Podle cas.sk by například přišel s tím, že by z daňových poplatků žili jen přímí následníci trůnu a jejich partneři a děti. Pokud by toto nastalo, z královské renty by nemohl čerpat princ Harry s jeho ženou Meghan nebo například princezna Anna, princ Edward a nedávný skandalista princ Andrew. Většina lidí je toho názoru, že nejhůř by tuto skutečnost mohla nést bývalá herečka Markleová!

Princ Charles jako dítě:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
9. 5. 2021 • 02:19

Tryskomyška má pravdu samozřejmě ale kolega se právem opřel do nesmyslů made in Aha.Celé to "zmenšení"pošlo před lety a týkalo se jen toho že dnešní malérista Andrew chtěl mezi working royals zařadit své dcery a nijak se to netýkalo Harryho.Jen jim takové články dnes poskytují možnosti pro jejich exhibiční vystoupení na téma jak měli být vzati u huby.

tryskomys
3. 12. 2019 • 06:52

Ale nebylo by to vúbec špatné,kdyby odstřihli od koryta HaM,dělají jenom problémy,s rodinou nekomunikují,jen jsou s nimi problémy,škoda,že o tom CHarles neuvažuje,ubyli mu vrásky z těch dvou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.