První radost Ivany po smrti Karla: VELKÝ NÁVRAT! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

První radost Ivany po smrti Karla: VELKÝ NÁVRAT!

Ivana Gottová se těší ze šťastného návratu.
Ivana Gottová se těší ze šťastného návratu. (archiv Blesku)

Vdova po Mistrovi se momentálně zotavuje z vůbec nejhoršího období. Po smrti manžela čelí obrovskému tlaku zvenčí, musí zvládnout péči a ochranu dvou dcer, skrývat se před všemi nepovolanými osobami, a ještě řešit nepříjemnosti kolem značky Karel Gott. Momentálně se ale blýská na lepší časy.

Gottovi se na odchod Zlatého slavíka připravovali několik měsíců, zatímco veřejnost neměla vůbec ponětí, co se ve skutečnosti u nich doma odehrává, oni řešili, jak bude rozdělený majetek a jak budou jejich poslední společné dny probíhat. A protože toho byla na Ivanu Gottovou (43) více než dost, rozhodli se, že se dočasně vzdají člena jejich domácnosti, fenky zlatého retrívera Stelly. Tu si k sobě vzala cvičitelka Daušová.

Fenku měl v oblibě i sám Karel Gott. Údajně ji, jak uvádí web ČaspreŽeny.sk., rozmazloval, a ona ho příliš neposlouchala. Proto ji paní Daušová nejen dočasně obstarávala, než se rodině Gottových uleví, ale zároveň ji připravovala na soutěž z poslušnosti. Podařilo se, Stella vybojovala druhé místo. A protože se už Ivana Gottová evidentně vymanila z nejhoršího, pro fenku Zlatého slavíka nastal čas návratu. Ivana, Charlotte Ella a Nelly Sofie už mají zase svoji Stellu u sebe! Dokonce se podle informací uvedeného webu společně vydaly na chalupu v Doubici, kde to miloval i Karel, a kde jejich bolest na duši pomáhá léčit i příroda. 

Rozhovor s Karlem Gottem a Ivanou si můžete připomenout zde: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
-bello-
4. 12. 2019 • 01:13

Hm, tak Gott byl v Doubici všeho všudy snad 2 x, takže zas tak to tam nemiloval, Gottová už jednou proflákla, že se doma běžně baví o jeho smrti a co pak , takže asi masírovala Gotta, ať udělá pořádek a vzato v globálu , udělala by tato nemohoucí sélebrita nejlíp, kdyby na konci šk.roku vypadla na Floridu a už se nevracela.Douglas a Matušková se určitě postaraj

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.