Michaela Badinková z Ordinace: Drsná slova o nevěře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Michaela Badinková z Ordinace: Drsná slova o nevěře!

Michaela Badinková
Michaela Badinková (Foto TV Nova)

Nevěru neodpouští! V Ordinaci přitom jako doktorka Alena líbala jiného. Ve Specialistech se dokonce podváděnou stane ona sama. Komplikované ženské role Míše Badinkové (40) prý ale vyhovují. V dnešním díle s názvem Starý přítel bude však cena za podvod až moc vysoká... Tohle by jí asi nikdo nezáviděl!

Během svého těhotenství zjistí, že ji její manžel podvádí. Situaci navíc zkomplikuje fakt, že se okamžitě stane podezřelou z jeho vraždy. „Kdyby mi manžel udělal něco podobného, zabila bych ho,“ říká s nadsázkou usměvavá blondýnka, která již šestnáct let »randí« s hercem Janem Teplým (43), a i když už třikrát slíbila své lásce »ano«, dostat ji k oltáři ještě nedokázal. Sama se prý naštěstí do podobné situace nikdy nedostala.

„Umím ale pochopit ženy, které jsou schopné odpustit i něco takového, protože jim nic jiného nezbývá. Každopádně to ale musí být velmi těžké,“ přemýšlela Badinková nad osudem své hrdinky. Zavraždily sestry nevěrného manžela, nebo jsou v tom nevinně? To se diváci dozví již dnes v 20.20 na Nově.

Ozzák a Iva z Comebacku spolu poprvé po devíti letech
Při natáčení se setkali i staří dobří kamarádi z Comebacku Kristýna Leichtová (34) a Martin Dejdar (54). „Bylo to, jako kdybychom se neviděli chvilku. A to jsme se nepotkali od dotočné, což už bude devět let! Martin mě přivítal slovy: Kristýna je tady včas, to snad není možný!” vzpomínala představitelka Ivy na Ozzáka. “Pamatoval si totiž, že jsem na natáčení často přicházela se zpožděním, a tak si ze mě utahoval,” prozradila na sebe s úsměvem herečka, která v dnešních Specialistech ztvárňuje jednu ze sester podezřelých z vraždy.

Michaela Badinková: Do Ordinace nám přibude nový, hezký herec, dámy se mohou těšit.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.