Studená sprcha pro Gottovou: Kudla do zad z nečekané strany | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Studená sprcha pro Gottovou: Kudla do zad z nečekané strany

Eva Holubová, Václav Jílek, Bob Klepl, Marika Šoposká a manželé Karel a Ivana Gottovi
Eva Holubová, Václav Jílek, Bob Klepl, Marika Šoposká a manželé Karel a Ivana Gottovi (Facebook)

Na vdovu po Karlu Gottovi (†80) se to v posledních dnech sype zleva, zprava. Nejdříve se zachoval poměrně bezcharakterně tiskový mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček, když zveřejnil Ivanin děkovný dopis hlavě státu a dalším osobám. A teď pro změnu jiní vynášejí informace ze soukromí rodiny Zlatého slavíka, nebo se snaží nepoctivě vydělávat na jeho jménu.

Ivana Gottová (43) se vždycky snažila úzkostlivě hlídat, jaké informace o jejich rodině vyplavou na povrch. Poučeni prý byli v tomto ohledu dle uvedeného magazínu i jejich společní známí. Notoricky známým příkladem toho, jak to ale následně neakceptovali, byl třeba zpěvák Milan Drobný. Jenže informace třeba o tom, co se dělo za zavřenými dveřmi na soukromé oslavě 80 narozenin Mistra vynášeli prý i jiní blízcí lidé.

Aktuálně zase musela mluvčí Gottovy rodiny vydat nové prohlášení, které je k dispozici na oficiálních stránkách Mistra, na téma »vzpomínkové koncerty za Gotta«. „Ani ne dva měsíce po smutném odchodu Karla Gotta jsme zjistili, že se začínají promýšlet, připravovat či dokonce realizovat první vzpomínkové koncertní pocty věnované jeho památce. Chceme ubezpečit všechny, že Karel Gott si velmi dobře uvědomoval, že by svým fanouškům chtěl a měl dát možnost zavzpomínat na něj i tímto způsobem. Proto již o takovém koncertu sám přemýšlel a jeho přání, včetně konkrétní podoby, sdělil nám, jeho managementu," komentovala snahy některých zviditelnit se na jménu Mistra Aneta Stolzová.

Zároveň dodala: „Oznamujeme proto, že management takový koncert určitě v budoucnu uspořádá a bude přesně podle představ Karla Gotta. Nicméně v tuto chvíli, stále krátce po jeho odchodu, je brzy cokoliv podnikat. Bylo by to bezohledné jak vůči zesnulému Karlu Gottovi, tak jeho nejbližším. Vydělávat na jménu Karla Gotta v době hlubokého smutku je z našeho pohledu nepřípustné," uzavřela toto ožehavé téma tisková mluvčí.

 

Na video, v němž herečka Jiřina Bohdalová vysvětluje, proč si Karla Gotta nikdy nevzala, se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
22. 11. 2019 • 22:49

vemenozmojistary

wasube
22. 11. 2019 • 07:00

Nevím, proč vás to tak lidi bere ? O kom mají psát ? O vás ? Vždyt vás nikdo nezná...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.