Martyrium Krampolových nekončí: Manželé musí do špitálu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Martyrium Krampolových nekončí: Manželé musí do špitálu

Jiří a Hana Krampolovi po návratu z Bohnic
Jiří a Hana Krampolovi po návratu z Bohnic (Foto: M. Hykl, archiv Blesku)

Manželé Krampolovi za sebou mají krušný rok, ale jejich trable ještě nekončí. Oba totiž budou muset být znovu hospitalizovaní v nemocnici. Jak Hanka (58), tak Jiří (81) mají nepříjemné bolesti pohybového aparátu, proto si je chirurgové vezmou „do parády“ společně a ve stejný čas.

Protože oba čekají neodkladné operace, budou podle webu eXtra.cz hospitalizovaní na jednom pokoji. „Mám obě kolena v pr..li, v lednu nebo v únoru půjdu na operaci. Mám artrózu jak svině, tak se nedá nic dělat. A Hance ve stejném období musí předělat klouby, nohu a rameno, to jí zkazili v nemocnici, kde jí to dělali,“ řekl eXtra.cz Jiří Krampol.

„Dostanu umělá kolena. Ta svoje už mám za ta léta úplně vymletá, takže to bolí. Třeba do schodů už pomalu nemůžu vůbec chodit. Bude trvat šest neděl, než mě dají dohromady, ale už je to třeba. Josef Laufer si to nechal udělat a i ve svém věku běhá zase po tenisovém kurtu jako mladík, tak do toho jdu taky. Vtipné je, že nás s Hankou budou operovat ve stejný čas a v nemocnici pak budeme ležet spolu na jednom pokoji,“ dodal herec pro uvedený web.

Jiří Krampol už si vyzvedl svoji Haničku z psychiatrické léčebny. Na video se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
aveneta
16. 11. 2019 • 12:28

robin5....celkem jsi to vystihl...Krampolka je velká zátěž celý život, nemakačenko využívající příjmů manžela a to vše se ještě zvrtlo do alkoholu, tím potažmo ty úrazy a tudíž prášky na bolest a otom hulení jak fabrika nemluvě. Krampol již v 80 letech nemá sílu to zásadně řešit a také ona ví ledacos na něho

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.