Vondráčková: »Hrůzu« natáčela ve vlastním domě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vondráčková: »Hrůzu« natáčela ve vlastním domě!

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Marek Pátek )

Hrůza! Trapnost! Horší film snad nebyl! Po odvysílání kanadské komedie Dokonalý polibek na Primě Lucii Vondráčkovou (39) zasypala další lavina kritiky. A odpovídala tomu i sledovanost. Zpěvačka se přitom během natáčení rozváděla s Tomášem Plekancem (37) a ještě prý u toho dle svých slov umírala...

Film úplně propadl, vidělo ho jen 343 tisíc diváků starších patnácti let. Než by sledovali roztržitou makléřku Tanyu v jejím podání, raději přepnuli na zpravodajské pořady, jako 168 hodin na ČT1 nebo novácké Střepiny, jež jsou televizními stálicemi každý týden.

31. nejhorší film na ČSFD

Přitom sama Lucie navzdory tomu, že má její Dokonalý polibek na internetové Česko-Slovenské filmové databázi jen deset procent, čímž si vysloužil titul 31. nejhorší film, na bláznivou komedii lákala na sociálních sítích. „Takže zítra! Prima 20 hodin. Dokonalý polibek,“ hlásila početné fanouškovské základně. Snímek ale ještě ani neskončil a Facebook jí začaly zahlcovat negativní ohlasy skoro od všech, kteří se nechali zlákat ke sledování. „Nějak se začít musí… Tak se začalo,“ komentovala to Vondráčková a na kritiku pak reagovala jen smajlíky. I tak to pro ni musela být krajně nepříjemná situace. Už jen proto, že některé scény se filmovaly v domě, kde bydlela sedm let s hokejistou Plekancem a v době natáčení se rozcházeli.

Holka na hlídání

Navíc režisérce Martině Adamcové (53) do filmu půjčila své dva nejdražší – syny Matyáše (8) a Adama (4). „Jsou taky ve vzpomínkách na ten film. Byli malinký, teď už jsou velký a je úžasný se na ně dívat, jak jsou roztomilí,“ řekla primáckému Top Staru, než si přečetla reakce lidí. „Já jsem hlavně nehrála jejich mámu, ale holku, která je hlídá. Takže mi spíš měli vadit a to bylo strašný, protože za mnou chodili a objímali jsme se, a když byla klapka, tak jsem je musela od sebe odstrkovat. To mi bylo strašně líto a umírala jsem u toho!“ posteskla si Lucie.

Sledovanost v neděli večer

Dokonalý polibek Prima 374 tisíc

Zdroj: ATO-Nielsen Admosphere, diváci 15+

Pustila si štáb do domu v Kanadě

Do filmu propůjčila i dům v Montrealu, v němž s bývalým manželem, celou Kanadu i Česko tak pustila do svého soukromí. „Ano, část z něj se točila také v tom domě, kde jsme bydleli, takže to je takové mé fotoalbum toho, kde jsem byla zvyklá žít a mám to navždycky jako ve vzpomínkách,“ řekla Top Staru. Teď to pro ní muselo být i nepříjemné. Zatímco dům pořád stojí, manželství s Tomášem se jí rozpadlo a ze svého domova se musela vystěhovat.

Slováčková o rakovině: Modlitby nezabraly. A velká změna u Vondráčkové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lesnismes
13. 11. 2019 • 10:11

Zas tak hroznej ten film neni. V Cesku se tocej daleko horsi

AliAlice
12. 11. 2019 • 18:29

Trapas,a to je ještě lichotka k tomuto paskvilu !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.