Borhyová září štěstím: Bomba, bomba, bomba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Borhyová září štěstím: Bomba, bomba, bomba!

Mít dokonalý účes jako Lucie, chce prostě kadeřníka.
Mít dokonalý účes jako Lucie, chce prostě kadeřníka. (Foto: TV Nova, Facebook.com)

V sobotu 9. listopadu 2019 přesně ve 14.30 hodin středoevropského času se brněnské výstaviště třáslo v základech. Byl to moment, kdy do haly A dorazil průvod bubeníků, který procházel napříč celým areálem a oznamoval, že se blíží moment, kdy dojde k pokusu překonat taneční rekord v počtu lidí tančících na jednom místě na stejnou choreografii. 

Flashmobu se každoročně účastní i známé osobnosti. I letos v jejich čele stanul Ondřej Sokol, který s malou kolizí, ale odhodlaně, vběhl na stage s první skupinkou tanečníků. Následoval je Fatty Pillow se svým parťákem Michalem Holánem, Eva Decastelo, youtubeři Anička Šulc s Housem a hvězda tanečního rekordu Lucie Borhyová.

Velmi mladistvě vypadající Lucie Borhyová byla z celé akce opravdu nadšená a pochvalovala si, jak vše bylo zorganizované: „Mám ohromnou radost, protože jsme samozřejmě překonali rekord, a to bylo naším cílem. Zdařilo se to, což je prostě fantastické, takže bomba, bomba, bomba! Jsem ráda, že přišlo tolik lidí. Vůbec jsem nečekala až takovou účast, i když jsem tajně doufala samozřejmě v to, že ten rekord překonáme. Byla tady úžasná atmosféra. Opravdu se tady všichni úžasně bavili. Do posledního člověka se zapojili do tance a spolupracovali s námi."



Přečtěte si
mord
12. 11. 2019 • 17:25

Sokol? Tak to je opravdu odpad

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.