Přijde Kostková o Ebena? Zemětřesení kvůli StarDance | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Přijde Kostková o Ebena? Zemětřesení kvůli StarDance

Marek Eben a Tereza Kostková
Marek Eben a Tereza Kostková (Pavel Machan, Reprofoto ČT)

Dokonalý, rychlý, mistr inteligentního humoru, v jehož vtipech nikdy nechybí pointa. Bohužel ne všichni mají pocit, že je tomu tak stále. Někteří nekompromisní kritici se dokonce nebojí názoru, že by měl jít Marek Eben (61), pokud jde o moderování StarDance, sám z kola ven. Proč?

Pozornému divákovi, jak uvádí web Expres.cz, nejspíš neunikne, že v některých situacích už naše moderátorská špička není tak pohotová, jak tomu bývalo. Chvilek, kdy si Eben jako by nevěděl rady, tápe, jak pokračovat, nápadně přibývá. Proto stále častěji předává rychle slovo své moderátorské kolegyni Tereze Kostkové. „Nechci být jako ti zapšklí starci, kteří říkají, že na ty novoty nejsou. Něco na tom musí být, že někdo hraje hry, točí se u toho a sleduje ho sto milionů lidí. Něco na tom asi je,“ podivoval se třeba Marek Eben směrem k youtuberovi Karlu „Kovymu“ Kovářovi po jeho vystoupení v letošní řadě StarDance. A i takové vyjádření mohlo někomu připadat možná zbytečně pichlavé, lehce „mimo mísu“.

Na druhou stranu fanoušci moderátora na něj ale pořád nedají dopustit. „Pan moderátor“ zní jeden komentář na Instagramu StarDance. Další se pod snímkem Marka Ebena nesou v podobném duchu. „Hodně příjemný pán,“ píše jedna z divaček. Jiný z fanoušků soutěže ji pak doplňuje: „Marek Eben je záruka kvality. Nejlepší současný moderátor v ČR.“ Jiná divačka dokonce na sociální síti tvrdí: „Bez Marka Ebena bych se na tu show nedívala.“  

Podle reakcí diváků je očividně moderátor velkým tahákem soutěže a že by televize plánovala v moderátorské dvojici změnu, se z toho důvodu v dohledné době nejspíš očekávat nedá. I když únava materiálu je možná čas od času znát.

 



Přečtěte si
DWEI
11. 11. 2019 • 12:31

mord - souhlas

mord
11. 11. 2019 • 12:20

Eben je naprostá špička v tom co dělá. Zraje dobře. Už jen proto že bulvární pakaz o něm smoli velmi hloupé články.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.