Další rána pro osamocenou Vondráčkovou: Ostuda před celou republikou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Další rána pro osamocenou Vondráčkovou: Ostuda před celou republikou!

Film jí vrátí všechny vzpomínky – dobré i špatné.
Film jí vrátí všechny vzpomínky – dobré i špatné. (Foto: D. Malík, R. Klejch)

Jen co se vrátila do Česka, bude muset čelit ponížení před celou republikou. V televizi budou Lucii Vondráčkové (39) poprvé vysílat její film Dokonalý polibek, který je podle kritiky i diváků až na samém chvostu trapnosti.

Poté, co se jí rozpadlo manželství s Tomášem Plekancem (37), se po návratu domů chtěla soustředit hlavně na práci. Jenže teď se může leda tak modlit, aby všem dnes večer vypadl proud. Prima bude totiž vysílat její kanadský film Dokonalý polibek, který diváci i kritici rozcupovali na kusy. „Člověk by řekl, že Lucka už ve svém věku a při své popularitě v Čechách nebude mít zapotřebí angažovat se v každé nablblé sra*ce,“ objevilo se například v diskuzi respektované filmové databáze, kde má snímek jen 11 procent.

Brutální nářez
V centru přestřelky se ocitla spolu s ní i režisérka Martina Adamcová(52), u nás známá jako moderátorka Her bez hranic nebo třeba jako četařka Babinčáková z Tankového praporu. „Konečně jsem měla čas si přečíst kritiky na film The Perfect Kiss. Dostali jsme fakt brutální nářez,“ přiznala. Veřejného zostuzení byla Vondráčková během loňské říjnové premiéry neúspěšného projektu v Česku ušetřena. V Kanadě zrovna natáčela se stejným štábem i režisérkou další film.

Podivná půjčka
Aby toho nebylo málo, kromě debaklu před kamerou to zpěvačce otevře i staré rány. „Část z něj se točila také v domě, kde jsme žili sedm let, takže to je takové mé fotoalbum toho, kde jsem byla zvyklá žít, a mám to navždycky ve vzpomínkách,“ řekla Top Staru. Jenže během natáčení se jí v tichosti rozpadalo manželství s Plekancem, a ten dokonce 112minutový ústřel vytáhl i během rozvodu. Ve svém rozvodovém návrhu uvedl informaci, podle které režisérce Adamcové na film půjčil 3,4 milionu korun.

Kina to sabotovala
Svou roli původně sehrála v angličtině. Postavu roztržité makléřky Tanji tak musela pro česká kina předabovat do mateřštiny. Nebylo to ale moc platné – krátce po slavnostním uvedení ho promítala jen dvě velká pražská kina. A to ještě jen jednou, maximálně dvakrát denně.

Ukázka z filmu s Lucií Vondráčkovou:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
14. 11. 2019 • 22:48

bello
není o nic blbější, než Ty - co se sem cpeš a kopíruješ mě !

bello
14. 11. 2019 • 00:58

Marmeláda šileně přehrává. Ostuda nebývalá. Zalez do sběru, rašple!!!

-bello-
13. 11. 2019 • 23:23

6010
fajn, v Partičce je tedy nahraný smích, ale Lucinka Vondráčková hraje furt, tedy i v civilu. Pózy, fňukání i to chichotání má nahraný.Přijde mi jako 40 letá vysloužilá balerína, která neví co najednou se životem.( A obtěžuje tím furt druhý!!!)

6010
13. 11. 2019 • 10:58

Lucku tu kritizují a napadají a největší trapárnu a to Partičku XXL, tu nechávají vklidu.Vždyť větší ubohost jsem ještě nezažila.Ti lidé se tam chovají jako hovada a řeknou co jim slina na jazyk přinese.A ten nahraný smích odněkud to ještě jistí.Hnus fialový.Jsou tam všichni na pěst a ještě za to berou peníze

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.