Sen Verešové v troskách: „Nedomyslela jsem to…“ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Sen Verešové v troskách: „Nedomyslela jsem to…“

Andrea Verešová
Andrea Verešová (Jan Tůma)

Rozhodla se rozjet vlastní byznys, ale jak to tak vypadá, po prvotním úspěchu přišlo ticho po pěšině. Nemá čas na splněný sen?!

Před třemi lety vydala Andrea Verešová (39) společně s kamarádkou Zuzanou Lešák Černou (30) módní kolekci, za kterou sklidily ovace a slova chvály. Vypadalo to tak na velmi úspěšný byznys, kterým si slavná modelka splnila sen. Modely představené v Plzni na samotné Verešové, však byly tím posledním, co tyto dámy pod značkou Black Eve vyprodukovaly. Jak to? „Přiznám se, že teď mámě kreativní pauzu. Na rok. Uvidíme, jestli se to rozjede dál…

Plánujeme kolekci na jaro a léto, protože zájem je, ale chce to čas. A ten my nemáme. Ani jsem netušila, že to bude tolik práce a bude to takhle. Možná až pověsím modeling na hřebík, ale zatím mi firmy nedávají šanci… Teď jsme to vůbec nestíhaly. Byl takový nápor a zájem. Nedomyslely jsme to. Potřebovaly bychom fabriku a několik krejčových,“ pověděla Blesku Andrea, která se momentálně sluní na Maledivách.

Královna Špindlu Andrea Verešová: Koukněte, v čem bude letos lyžovat!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Mnau1
9. 11. 2019 • 02:10

At uz neblbne, jelikoz ma pusu od ucha k uchu. Jeste chvili a bude ji mit kolem cele hlavy. Dalsi kozesinovy fanatik, aby se ji to v zivote nevymstilo, ze podporuje zbytecnou krutost na zviratech.

-bello-
8. 11. 2019 • 22:34

Tě pic, jestli je o Verešovou taková rvačka, pak kde ?V Praze určitě ne.
Bóže prej Lešak Černá.. Ty blky s dvojím příjmením by měly zvažovat.
A kde přišla Verešová k výrazům a la " ¨kreativní pauza ?"
Ta je tak kreativní, že si přišila spoďáry k večerním šatům, aby jí nekoukal holej zadek, jinak nic nevymyslela.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.