Burešová v sexy prádle: Evička má ráda divočinu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Burešová v sexy prádle: Evička má ráda divočinu

Eva Burešová
Eva Burešová (CNC_Daniel Černovský)

Když provokovat, tak pořádně. Eva Burešová (26) z Modrého kódu je sice maminkou Nathaniela (2), ale u dětské postýlky nechce jen sedět v papučích. Teď všem předvedla, že jí je cizí i stud.

Herečka se svlékla před objektivem do krajkového prádla a podvazků. Přestože je zamilovaná do potetovaného tanečníka Matyáše Adamce, své dokonalé křivky na Instagramu předvedla i ostatním pánům. „Víte, trošku se to ve mně bije, protože pořád mám 26 roků a člověk chce hledat i jiný věci než kolem mateřství, i když syna miluju. Trošku se prostě bavit,“ řekla Aha!. Někteří fanoušci jí ale za odhalené fotky pořádně sepsuli.

„Hlasuji pro více nahatých fotek zadaných holek. Nerozumím tomu, že tohle někomu může přijít tak pohoršující, že mi pak chodí slohové práce, co bych si měla a neměla dovolit. Vypadá to, že bych spíše měla být zahalená od hlavy až k patě,“ bránila se Eva, která je v nové kolekci spodního prádla neuvěřitelně sexy.

Eva Burešová přiznala strašáka v hlavě: Musím jít k lékaři!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.