Chlípný Saudek: Odhalení pro otrlé! Ví o tom Pavlínka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Chlípný Saudek: Odhalení pro otrlé! Ví o tom Pavlínka?

Jan Saudek se svou čtvrtou manželkou Pavlínou
Jan Saudek se svou čtvrtou manželkou Pavlínou (Profimedia)

Kontroverzní fotograf Jan Saudek (84) nikdy nezastíral svou extrémní náklonnost pro ženy a neskrýval svůj poněkud neobvyklý vkus, kdy k sobě lákal i ženy z nízkých společenských vrstev. Excentrický umělec ale porušil i jedno velké tabu. Měl mít totiž poměr s vlastní dcerou. A dokonce s ní čekat dítě.

Magazín Sedmička se dostal k deset let starému Saudkovu rozhovoru s novinářkou Renatou Kalenskou (45), v němž potvrdil milostný poměr s vlastní dcerou Karolínou (51). Ta s ním údajně i otěhotněla.

V rozhovoru z roku 2009 odtajnil, že s dcerou Karolínou, jež byla závislá na drogách i alkoholu, udržoval milostný poměr. „Čekali jsem spolu dokonce dítě,“ stálo v rozhovoru, kde ale potvrdil, že se dcera nakonec rozhodla jít na potrat. „Já jsem Karolínu velice miloval. Ona mě ne. Když ženská miluje, tak to dítě chce za každou cenu udržet. Protože to je kus člověka, kterého milovala. Ona ví, že láska přejde. Ale ta k dítěti zůstane. Je mi velmi líto, že na tu interrupci šla,“ posteskl si tenkrát fotograf, jenž sám přesně neví, kolik dětí vlastně má.

Paradoxní je, že se za svoji „zvrácenost“ vážně vůbec nestyděl, jak uvádí Sedmička. Uvedl rovněž, jak tabuizovaný vztah mezi nimi začal. „Já jsem ji potkal po mnoha letech. Po smrti její matky jsem ji totiž úplně ztratil. Nevím, co se s ní stalo. Čekal jsem, že to bude vysoká štíhlá dívka a bude chodit na univerzitu. A najednou jsem potkal vožralecký prtě, sprostý, bez schopnosti se vyjadřovat. No, ale to pouto krve, zamiloval jsem se beznadějně,“ uvedl v knize Saudek na útěku.

Na rozhovor s Janem Saudkem se můžete podívat zde: 



Přečtěte si
1pravda1
8. 11. 2019 • 00:02

Proboha, kolik jí bylo, když s ní spal a udělal jí dítě? Holky rostou tak do patnácti let, jestli jsi myslel, že z ní bude vysoká dívka, tak když s ní spal, tak to bylo ještě dítě a v podstatě ji zneužil. Incest mu nic neříká, a chtěl dítě z incestu? Ten člověk je podivný, jeho žena zase říkala, že měla největší strach, že ji nakazí v těhotenství, když ji podváděl ani nevěděl s kým vlastně....

vemenozmojistary
7. 11. 2019 • 11:15

Příště Saudkovi jsou jedna velká diagnóza 😉 Tady je zbytečné odsuzovat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.