Crawfordová ve střehu: Dcera se zamilovala do ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Crawfordová ve střehu: Dcera se zamilovala do ...

Cindy Crawford
Cindy Crawford (profimedia.cz)

Nebylo v posledních měsících v módním průmyslu přetřásanější otázky, než kdo klofne nejzářivější klenot mezi mladými manekýnami – Kaiu Gerberovou (18). A odpověď přichází záhy: První vážnější známostí krásné dcery supermodelky Cindy Crawfordové (53) je kontroverzní komediant Pete Davidson (25).

Fotografové načapali Kaiu, jak se miliskuje s komikem v přepychovém voze Mercedes G Wagon 4x4 (3,7 milionu korun) zaparkovaném v Malibu, kde bydlí její rodiče. Dívka se mu dlouze kouká do očí, spolu se chichotají, pak mu oddaně složí hlavu na rameno, jak to zkrátka zamilovaní dělají...

Je to poněkud přelétavý ptáček...
Pete Davidson cestuje jako stand-up komik po celých Státech a vystupoval už i v prestižním televizním pořadu Saturday Night Live. Dříve chodil s oslnivou britskou herečkou Kate Beckinsaleovou (46) a byl to tak vážný vztah, že se dokonce byl představit i jejím rodičům. Předtím se pokoušel o dceru další hollywoodské stálice Andie MacDowellové (61), začínající herečku Margaret Qualleyovou (25). Byl také krátce zasnoubený se zpěvačkou Arianou Grande (26). Nedávno přiznal, že trpí depresemi a má hraniční poruchu osobnosti. Zato Kaia je láskou prakticky nepolíbená. Lehce se sblížila s modelem Wellingtonem Grantem (19), ale brzy ho odvrhla s tím, že na chození s ním nemá kvůli práci čas.

Cindy Crawford předvádí svůj šatník:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.