Koukalové konec ve StarDance? Její manažer kápnul božskou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Koukalové konec ve StarDance? Její manažer kápnul božskou

Gabriela Koukalová
Gabriela Koukalová (Foto ara)

Bývalá biatlonistka je sice zvyklá na vysokou fyzickou zátěž, bohužel ale nikoliv v tanečních střevíčkách. Po vyřazeném Xindlovi X je další soutěžící StarDance, která se musí v době náročných tréninků popasovat s velikou bolestí.

Gabriela Koukalová (30) si při intenzivním tančení odrovnala palec na noze a musela v pondělí akutně vyhledat lékařskou pomoc. „Po víkendu měla Gabča nateklý kloub na levém palci u nohy a vůbec nemohla chodit. Byl to zřejmě důsledek jeho permanentního zatěžování v taneční obuvi. Pondělní tréninky musela úplně zrušit, čehož byl svědkem i štáb StarDance: Kolem dokola, který přišel právě na dopolední trénink natáčet,“ svěřil Super.cz manažer Koukalové Václav Korán.

Z toho důvodu byla biatlonistka nucená namísto nácviku vyjet do ordinace ortopeda MUDr. Marcela Staša. „Z vlastní zkušenosti moc dobře ví, že nesmí zdravotní problémy podcenit. Je si vědoma toho, že by mohla přijít vniveč více než čtyřměsíční příprava. Když dorazila do ordinace, tak byla pořád plná úsměvu, ale jen do té doby, než dostala přímo do kloubu první injekci. Následovala okamžitě druhá, a to už museli slyšet i pacienti v čekárně,“ svěřil manažer Gábiny, že si kvůli palci užila své. Přesto ovšem soutěžící, která v minulé epizodě oslavila narozeniny a získala od poroty skvělé hodnocení, věří, že i další kolo zvládne.

„Doktor Staša avizoval Gabče, ať se připraví na probdělou noc. V tom se bohužel nemýlil. V každém případě doporučil v úterý klid, ale ve středu už by měla zkusit postupnou zátěž. Gabča věří ve správný postup léčby a zároveň věří, že jí možná v konečném důsledku ty dva volné dny pomůžou. Chce být totiž na sobotu 100% připravená tak, jak je na to zvyklá u každé činnosti, kterou dělá,“ dodal ke zdravotnímu stavu Koukalové její manažer. 

Video, na němž Gábina Koukalová oznamuje konec kariéry, si můžete připomenout zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanecek
15. 4. 2020 • 00:39

Připomíná mi inteligencí prase mého souseda. Ale PR má jako Krampol. Stále stejná nuda, nuda, nuda.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.