Polívka na dně? Odmítl ho syn! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Polívka na dně? Odmítl ho syn!

Bolek se svým synem Vladimírem
Bolek se svým synem Vladimírem (hermina.cz)

Vladimír Polívka (30), syn Bolka Polívky (70 a Chantal Poullain (63), měl díky rodičům velké předpoklady, že se z něj stane hvězda. Je tedy hezké, že Vladimír se v českém showbyznysu neztratil!

Za talent a jeho herecký um vděčí sobě i rodičům. Přeci jen vyrůstání v umělecké rodině na dítě velmi zapůsobí a málokdy se stane, že by se dítě slavných umělců vydalo jinou cestou, mimo showbyznys. Vladimír Polívka je toho příkladem, protože se z něj stal velmi úspěšný herec. Bolek Polívka je na syna určitě pyšný a hraní s ním by si užil. Stejného názoru ale asi není právě Vladimír. Ten otce tak trochu odmítl, když pověděl, že by nabídka musela být speciální, jinak by si s tátou v jednom filmu nezahrál.

„Muselo by to být tematicky velmi specifické, protože naše spojení by muselo být opodstatněné něčím opravdu důležitým pro nás oba. Já už jsem odmítl několik věcí, jelikož tam nebyl žádný význam,“ pověděl Sedmičce syn Chantal Poullain.

Vladimír Polívka na premiéře Skleněného pokoje: Hraju líp v angličtině, než v češtině!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
1. 12. 2019 • 17:09

Tak to ten Polda bude asi hodně významný

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.