Změna u Dády a Felixe: Usmíření! Dali se zase dohromady?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Změna u Dády a Felixe: Usmíření! Dali se zase dohromady?!

Felix Slováček a Dáda Patrasová
Felix Slováček a Dáda Patrasová (Michaela Feuereislová)

Všechno zlé je nakonec k něčemu dobré. Dokonce i rakovina prsu, s níž momentálně bojuje Anička Slováčková (24). Až těžká nemoc usmířila její rozhádané rodiče – Dádu Patrasovou (63) a Felixe Slováčka (76).

Královna děstkých srdcí a saxofonista spolu už několik let nežijí, ani nijak zvlášť nevycházejí. Felix totiž opustil Dádu  kvůli mladší malířce Lucii Gelemové (36). I když byl kvůli tomu jejich vztah na bodu mrazu, rozvod zatím neřeší. 


A teď se možná blýská na lepší časy. „Největší radost mám z toho, že táta s mámou spolu začali kvůli mé nemoci dobře vycházet a hezky spolu komunikují. To mi hodně pomáhá,“ svěřila se představitelka prostořeké sestřičky Radky ze seriálové Ordinace.


„Máma dělá vše pro to, aby se mnou byla maximum času. Táta se taky snaží pomáhat. Dokonce mě vezl na vystoupení a já si z něj dělám legraci, že vypadám jako on,“ prozradila Anička, která si v prsu nahmatala bulku. Následná biopsie odhalila, že je zhoubná. 


Lékaři jí okamžitě naordinovali chemoterapii a zpěvačka si ze strachu, že jí vypadají vlasy, raději oholila celou hlavu. V chladném počasí ji zakrývá čepicí nebo šátkem a mezi lidí nevychází ani bez roušky přes ústa.


Holá hlava jako Dáda


Anička si dobírá tátu Felixe, že po chemoterapiích vypadá jako on. Ve skutečnosti ale s vyholenou hlavou připomíná více svou mámu Dádu, když hrála v kultovním seriálu Návštěvníci.

Anička Slováčková v Blesku: Promluvila o boji s rakovinou! Jak to dolehlo na její rodiče?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.