Prozíravá vdova Ivana: Manévry s rezidencí Karla Gotta (†80) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Prozíravá vdova Ivana: Manévry s rezidencí Karla Gotta (†80)

Vila díky Ivaně prošla rozsáhlou rekonstrukcí.
Vila díky Ivaně prošla rozsáhlou rekonstrukcí. (Zdroj:	Julie Vrábelová, archiv F. Albrechta a Blesku ,archiv Blesku)

Tři týdny po smrti Karla Gotta (†80) se vdova Ivana  i s dcerami Charlotte a Nellou vrátila do vily na Bertramce. Právě ona jako jediná dostala od zpěváka povolení, aby jejich domov předělala k obrazu svému.

Přestože zpěvák neměl rád změny, dovolil své manželce dům přestavět. To se dříve žádné jeho známosti nepovedlo. Zpěvák měl pro svou manželku takovou slabost, že se dokonce dle webu Aha! pro ženy, vzdal své milované kožené sedačky, na které se událo mnoho pracovních jednání, ale také nespočet milostných dobrodružství.

„Ivana měla pravdu, chtělo to oživit, odlehčit, provzdušnit,“ řekl v minulosti zpěvák. Došlo i na renovaci parket, které také měly už něco za sebou. „Chtěli jsme je zachovat, tak jsme jim nechali dát nový podklad, zbrousili je a nalakovali,“ řekla dle webu Aha! pro ženy před lety Gottova manželka. Jediné místo, jež neprošlo větší změnou, byla kuchyň.  Tu měla do té doby už třicet let na starost zpěvákova hospodyně paní Jandová. Ivana tam pořídila pouze nový stůl a židle.

Slavík své manželce plně důvěřoval a změny, které Ivana provedla, si pochvaloval. A to dokonce i přesto, že někdy musel bydlet jinde. To se stalo v době, kdy vila procházela sedmiměsíční rekonstrukcí.

Ještě před velkou přestavbou se dle webu Aha! pro ženy jeho dvě dcery tísnily jen v malých prostorech. Po stavebních úpravách si však každá z nich mohla užívat vlastní pokojíček. Kromě nových pokojů pro dcery došlo také na novou střechu, střešní okna či pultové vikýře.

Ivana doprovodila Gotta až do krematoria: Poslední sbohem na dvorku.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
nemocna
12. 11. 2019 • 07:35

Ivana že je zlatokopka? spíš je pěkně blbá chce se podělit z majetku s Dominikou že žadonila o dědictví přitom se po vyplacení jej vzdala, Ivana si neuvědomuje že pokud jí dá že za chvíli bude žadonit zase, nedá jí pokoj, už z táty vytahala spoustu peněz a drahých darů a přitom dělala jen ostudu a ted na veřejnosti škemrá o dědictví, Ivana obere své dcerky a myslí si že dá Dominika pokoj ale to se plete

sestra
5. 11. 2019 • 13:04

Predelat, opravit. zvedla se hodnota.

vampouch
4. 11. 2019 • 21:48

Koukám že cenzura jede

vemenozmojistary
4. 11. 2019 • 19:10

Proč není u těch dvou odporných bukvic diskuze? Redaktoři jim p#caj koncovky?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.