Došlo na postel? Známá herečka o lásce k Vaculíkovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Došlo na postel? Známá herečka o lásce k Vaculíkovi

I ona ho prý ve své době bezhlavě milovala.
I ona ho prý ve své době bezhlavě milovala. (FTV Prima)

Od osmdesátých let byl herec Lukáš Vaculík (57) absolutním idolem všech pubertálních dívek. Srdce pro něj ztrácely ale i jeho herecké kolegyně. Nejedna se vyznala z toho, že je charismatická hvězda předrevolučních filmů její velkou láskou. Teď kápla božskou i další známá kráska.

Markéta Hrubešová, která se dlouhou dobu specializovala spíše na gastronomii, momentálně naskakuje do druhé série seriálu Temný kraj.  Před kamerou se tak i ona setká s Lukášem Vaculíkem, jež je hlavní tváří těchto detektivních příběhů. A jak přiznává v rozhovoru pro Blesk TV Magazín, je to pro ni velmi milý bonus, protože se spolu znají už přes třicet let a leccos společně zažili.

Před kamerou se setkali už ve filmu Oznamuje se láskám vašim. „Já tomu našemu vztahu říkám »něžné přátelství«,“ upřesňuje Markéta Hrubešová, jak to mezi sebou mají. „My se samozřejmě během těch let potkali mockrát, ale takovouhle úzkou spolupráci jsme od té doby nezažili. Já na Lukáše nedám dopustit. Během natáčení Oznamuje se láskám vašim jsem byla začínající herečka, nic jsem neuměla, ale on mi to nikdy nedal najevo. Naopak mi hodně pomáhal, abych byla v pohodě,“ vzpomíná v rozhovoru pro uvedený magazín.

„Díky němu jsem všechno zvládla. Je to skvělý kolega, skvělý chlap a skvělý parťák. Samozřejmě tehdy, před těmi třiceti lety, jsem do něj byla zamilovaná až po uši, ale která holka ne? Když mi ho na kamerovkách představili, tak jsem »omdlela« a probrala se až skoro po roce natáčení,“ směje se.

Jestli to bylo tenkrát opětované, ale Markéta na rovinu nepřiznala. „On byl šestadvacetiletý mladý muž a já úplné tele. Ale vždycky se rádi potkáme a občas taky zavzpomínáme na natáčení. A taky se hodně zasmějeme,“ uzavřela své vzpomínky na Vaculíka Hrubešová.



Přečtěte si
defakto
1. 11. 2019 • 19:51

... stařeček Vaculík je už jenom stínem toho idola skoro všech dívek !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.