Princezna Diana obětí teroru: „Jsi štětka,“ řvala na ni matka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Princezna Diana obětí teroru: „Jsi štětka,“ řvala na ni matka

Princezna Diana a Barry Mannakee
Princezna Diana a Barry Mannakee (archiv)

Také členové královské rodiny jsou jen lidé. Se všemi silnými i slabými stránkami. Občas jim ujedou nervy a nezřídka kdy dovedou vypustit i hodně peprná slova. Dokázala to podle webu Plus Jeden Deň i macecha princezny Diany. Potvrdil to totiž komorník princezny Paul Burrell, který byl svědkem řady ostrých incidentů.

Že měla Diana velmi bouřlivý vztah s macechou, hraběnkou Raine Spencerovou, není žádným tajemstvím. Ale co konkrétně se mezi nimi odehrávalo, vyplavalo na povrch až nyní v novém dokumentárním filmu „Zlá nevlastní matka princezny Diany“. Dokument prý odkryl i mrazivé tajemství a smutné okamžiky ve vztahu Diany a její vlastní matky Frances Shand Kydd.

Právě o tom všem mluvil Paul  Burrell. „Byl jsem v malé komoře pod hlavním schodem v Kensingtonském paláci a slyšel jsem, jak princezna Diana pláče. Potom zakřičela: Paule, prosím, pojď sem. Pojď rychle sem. Tak jsem vyběhl schody  a zjistil jsem, že princezna ve středu místnosti sedí s telefonem v ruce. Prosila mě, abych se přiblížil a tak jsem slyšel, co její matka říká,“ zavzpomínal.

Ta prý byla opilá a nadávala princezně, že je jemně řečeno lehká holka. Důvodem měly být její vztahy s muslimskými muži Hasnatem Khanomem a Dodim al-Fayedem. Dianě vynadala do štětek, která se vláčí s nevhodnými muži. Křičela, že se za ni velmi stydí. Po tomto incidentu Diana s matkou údajně přerušila kontakt. A za velmi krátkou dobu pak v roce 1997 zahynula při tragické nehodě. Usmířit už se prý nestihly.

 



Přečtěte si
tryskomys
10. 11. 2019 • 11:15

Co vše se nsdozvíme o té svaté D,stačí co vyzvoní ta nová MM,ještě bude veselo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.