Obětavá máma Patrasová: Je ochotná přinést tu největší oběť | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Obětavá máma Patrasová: Je ochotná přinést tu největší oběť

Máma Dáda by pro dceru udělala cokoli.
Máma Dáda by pro dceru udělala cokoli. (Foto Aha! – Marek Pátek, ara)

Nemůže jen tak nečinně přihlížet, jak dcera Anička Slováčková (24) bojuje s rakovinou prsu. „V noci jsem se modlila za to, aby ta nemoc přešla raději na mě,“ přiznala deníku Aha! vyčerpaná Dáda Patrasová (63).

Je ochotna přinést tu největší oběť, jen aby její dítě bylo zase v pořádku. Mají spolu velice silný vztah. „Představte si, že jsem si pak ráno při mytí vlasů sundavala z hlavy celé chumáče. Věřím, že má prosba byla vyslyšena, nějaká souvislost v tom přece být musí,“ svěřila se herečka se slzami v očích. Nic jí není zatěžko, pokud by to pomohlo milované dceři. Statečná Anička si už své vlasy dopředu oholila, nechtěla čekat, až jí po předepsaných chemoterapiích vypadají. Dokonce se s novou image hned vyfotila. Jinak nosí na hlavě různé šátky a jiné pokrývky hlavy.


Na paruku je sice jako herečka už z rolí zvyklá, ale není jí moc příjemná. Nechává si ji hlavně na natáčení seriálové Ordinace. Její postava prostořeké sestřičky Radky dostala zrovna v této řadě seriálu větší prostor, takže má i více natáčecích dnů. „Právě práce mě drží, chci fungovat na sto procent, jako tomu bylo doposud,“ řekla Aha! Slováčková. Věnuje se i své kapele Aura, s níž bude mít 12. prosince vánoční koncert v divadle Semafor.

Statečná Slováčková bez vlasů:  Hlavně se nepo...
„Cca tři týdny zpátky jsem se dozvěděla výsledky biopsie, kterou jsem podstoupila poté, co jsem si našla v prsu novou bulku. Jak asi už tušíte, tak nádor je tentokrát zhoubný. Nejsem ale v ohrožení života a vše bylo opravdu včas podchyceno,“ píše na svém instagramovém účtě Anička. „Hned jsme začali s léčbou a věci se daly do pohybu. Mám teď za sebou první chemoterapii a před sebou další. A nevím, co a jak bude dál, a ani nechci říkat, co mě dál čeká. V tom mají jasno doktoři. A já si říkám, že se vždycky může cokoliv změnit (k lepšímu samozřejmě). Vše normálně zvládám a svět se nebortí. Jak říká jeden můj dobrý přítel – hlavní je se z toho nepos*at!“ dodává Slováčková, která se i přes zákeřnou nemoc snaží normálně fungovat. Včera byla hostem ve Snídani s Novou. Kvůli oslabené imunitě po chemoterapiích ještě musí mít roušku přes ústa. „Je to prostě tak, jak to je a je to jen drobné zdržení na mé cestě,“ uzavřela statečně.

Anna Slováčková na párty připomínala Dádu! Vypadala jako princezna!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fido2
31. 10. 2019 • 08:56

No to je hloupá modlidba, ať jsou raději v pořádku obě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.