Rybář Vágner ve StarDance: Překvapivá slova o odstoupení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rybář Vágner ve StarDance: Překvapivá slova o odstoupení!

Jakub Vágner
Jakub Vágner (profimedia.cz)

Několik let Jakub Vágner (37) odolával a odmítal účast ve StarDance. Nakonec se však nechal zlomit a vyměnil rybářský prut za krásnou tanečnici Michaelu Novákovou (25). Nyní známý rybář promluvil o tom, že už po prvním tréninku měl sto chutí utéct!

Vágner je jedním z účastníků letošního ročníku soutěže StarDance. Jeho taneční partnerkou je Nováková, se kterou minulý týden získal nejvíce hlasů a dostali se v bodování na první příčku.  Přestože rybář patří mezi žhavé kandidáty na vítězství, uvažoval po prvním tréninku o odstoupení.

„Před soutěží jsem dost váhal. Do StarDance jsem vůbec nechtěl. A ještě po prvním tréninku jsem si říkal, jestli nemám, zvednou krovky,“ svěřil se Vágner Blesku, který jako jediný soutěžící z taneční show neviděl ani vteřinu.

„Byla to vlastně Michaela, kdo rozhodl o tom, že teda doopravdy zůstanu,“ svěřil se Vágner, který si svou taneční partnerku nemůže vynachválit. „ Je naprosto precizní, vytrvalá a má pevné nervy,“ svěřil se dle Blesku rybář.

Zatímco jiní soutěžící se obávají  poroty, Vágner má strach z úplně jiné věci. „Bojím se jen toho, že ji (svou taneční partnerku – pozn. red.) zklamu, jinak ničeho,“ řekl Vágner, který svým tanečním výkonem minulý týden okouzlil nejen porotu, ale také diváky.

Trápení rybáře Vágnera ve StarDance: Podpatky a napěchovaný rozkrok!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
2. 11. 2019 • 17:04

vtipna diskuze

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.