Meghan na pokraji sil: Předtucha blízkých se naplnila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Meghan na pokraji sil: Předtucha blízkých se naplnila!

Meghan Markle to nemá jednoduché.
Meghan Markle to nemá jednoduché. (Profimedia.cz)

Od doby, co  Meghan Markleové (38) skončila mateřská dovolená, věnuje se naplno královským povinnostem.  Součástí je i poskytování rozhovorů. Nedávno manželka prince Harryho (35) prozradila něco, o čem dosud nemluvila.  Vévodkyně přiznala, že kdyby se řídila radou svých přátel, byl by její život jednodušší.

Meghan dle webu casprezeny.sk promluvila o svých začátcích vztahu s  Harrym. Její britští přátelé jí od vztahu s princem odrazovali. Varovali ji, že jí toto rozhodnutí zničí života.  Neobávali se samozřejmě prince. Vrásky jim dělali anglické bulvární média, která si s oblibou na každém, kdo se vymyká zažitým standardem britské královské rodiny, smlsnou.


Bývalá herečka ale neměla ani ponětí, jak se její život po sňatku změní a z obav svých přátel si nedělala těžkou hlavu. V rozhovoru zavzpomínala, že když se začala setkávat se svým budoucím manželem, její blízcí měli radost, že je Meghan opět šťastná. Přátelé z Anglie měli ale na celou věc trochu jiný názor.
 "Jsme si jisti, že on (Harry) je úžasný, ale neměla by to dělat, protože britský bulvár jí zničí život," parafrázovala dle webu casprezeny.sk vévodkyně ze Sussexu slova svých přátel. Tehdy si Meghan myslela, že jako herečka si prošla ledasčím, že jí nějaký článek v médiích nemůže ovlivnit.  Nakonec se však ukázalo, že se pořádně mýlila. Tušení jejích přátel se naplnilo. Od svatby s princem se vévodkyně dopustila několika přešlapů, Britský bulvár jí neustále předhazuje, že změny, které se snaží zavést, nejsou v pořádku.
Vévodkyně také promluvila o nátlaku a emocionálním vypětí, které pociťuje, stejně jako její manžel.  Být členem královské rodin není rozhodně jednoduché. Harry  se  také svěřil, že se obává tlaku na svou ženu Meghan. Podobného tlaku, jež ve své době pociťovala princezna Diana (†36).

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
delphina
30. 10. 2019 • 10:02

A co čekala? Že bude dojít monarchii a nic za to?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.