Smrt matky a dvou dětí! Jela žena rychlostí 180 km/h? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Smrt matky a dvou dětí! Jela žena rychlostí 180 km/h?

Svědci nehody jsou celoživotně otřeseni.
Svědci nehody jsou celoživotně otřeseni. (Foto TV Nova, ara)

Hrůzná je bilance dopravní nehody, která se odehrála v pátek odpoledne u Mníšku na Liberecku. Zemřela matka a dvě děti. Žena řídila seat, se kterým vletěla do popelářského vozu. Svědek, který na místě pomáhal jen několik vteřin po srážce, popsal mrazivé okamžiky!

„Byl jsem svědkem nehody, přes snahy nás všech umřelo i druhé dítě. Toto je zážitek na celý život, lituji celé události. Opravdu jsme se všichni snažili,“ píše Jan S..

„Ke střetu osobního vozidla s popelářským vozem došlo v levotočivé zatáčce,“ informovala policejní mluvčí Libereckého kraje Vladimíra Šrýtrová. Policisté včera vyslýchali svědky. „Kromě toho probíhají další úkony k objasnění příčiny této vážné nehody,“ řekla včera policejní mluvčí Dagmar Sochorová. S rodinou obětí pracuje policejní psycholog.
Ručička ukazatele rychlosti se na palubní desce zastavila na 180 km/h! „Rychlost mi nesedí. Typické to na matku s dětmi v autě není,“ myslí si dopravní expert Roman Budský.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.