Vítězka loňské StarDance Doležalová: Druhé dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vítězka loňské StarDance Doležalová: Druhé dítě!

Marie Doležalová partnerem Markem Zelinkou
Marie Doležalová partnerem Markem Zelinkou (Herminapress)

U jednoho potomka nejspíš nezůstane! Vítězka StarDance Marie Doležalová (32) a její přítel, tanečník Marek Zelinka (32), plánují po roční dcerce Alfrédce další přírůstek do rodiny.

„Proč by dcera měla být jedináček? Ano, přiznávám, byla bych ráda, kdyby kromě nás dospěláků měla ještě brášku nebo sestřičku,“ tvrdí herečka. Momentálně ji ale zaměstnává příprava benefičního koncertu Šansoniéra pro Kuře, který organizuje už pošesté.

Vítězka StarDance Marie Doležalová: Proč sekla se svým úspěšným blogem?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
19. 10. 2019 • 12:06

Doležalová mě zaujala zejména ( jinak ji neznám), jako propagátorku migrantů v r. 2015, kdy se sem valily v staticích a Německo zakázalo spolu s EU nazvat je migranty .A nesmělo se vůči nim protestovat, neb by to bylo politicky nekorektní.EU nám nakazovala kvóty .Byli jsme naštvaní vcelku všichni. A tahle blbka šla proti proudu a vítala je v slabomyslných příbězích pro děti v televizi ( kanál nevím) , tak jako Donutil v pohádce o Sněhurce, kdy jeden byl černoch.Jediný Zeman tehdy začal nazývat věci pravým jménem.Paměť mám vynikající a Doležalová je dle mého blbka!A Donutil se taky může stydět .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.