Gabriela Koukalová po bulimii: Drsná slova kvůli její váze | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gabriela Koukalová po bulimii: Drsná slova kvůli její váze

Gabriela Koukalová
Gabriela Koukalová (Martin Sekanina (Blesk))

Taneční partner ji vůbec nešetří a trefuje se na ta nejnevhodnější místa! Gabriela Koukalová (29) od něj dostala vynadáno, že přibrala pět kilo. Biatlonistka, která bojovala 10 let bojovala s anorexií a bulimií, se to ale snažila brát s humorem.

Měl to být romantický, něžný valčík, ale stalo se z toho peklo. Podle tanečníka Martina Prágla (25) by měla ubrat na návštěvách cukrárny. Poznal to díky častému zvedání zrzavé krásky při trénincích. „Pět kilo si přibrala, ne? Já už ji nezvednu. Jsem musel vyhodit tři zvedačky. Už to nedám,“ stěžoval si na tréninku Prágl a dodal: „Já doufám, že mi nerupne ta košile od fraku!“

Z těchto řečí by se leckterá žena rozplakala, avšak Koukalová to do jisté míry brala s úsměvem. Na tvrdý přístup je díky biatlonu zvyklá. „Umí být teda pěkně ostrý na mě, ale já to potřebuji. Ten dril. Zasloužím si to,“ přiznala. V jednu chvíli však skončila na kolenou a šlo jen těžko rozpoznat, zdali propukla v pláč či ve smích. „Ty brečíš?“ ptal se překvapeně trenér.

Nakonec se v přímém přenosu zvednutí povedlo a vypadalo dokonale. Výbornou práci ocenila moderátorka Tereza Kostková (43). Ale ani v ten moment sportovkyni tanečník nešetřil. „Ta zvedačka se povedla podle toho, jak Gabča často chodila do cukrárny, že? Když byla moc v cukrárně, tak jsme ji netrénovali,“ řekl s širokým úsměvem. Tentokrát se mu to ale Koukalová snažila vrátit. „Je fakt, že asi týden do toho přenosu jsme přemýšleli, jestli ji nevyhodíme a pak Martin asi naposiloval nebo se v něm něco pohnulo a dal to,“odvětila.

Zvracela 5x denně

Chodí do cukrárny, lehce přibrala a »trenér« na ni kvůli tomu vyjíždí. Tohle už Koukalová jednou zažila. Ostrá slova kvůli figuře. Alespoň takhle to vylíčila bývalá biatlonistka ve své knize. „Zasedl si na mě, stavěl mě před zrcadlo, abych se podívala, jak jsem nechutná a tlustá,“ popsala metody svého někdejšího kouče. Ten s tím nesouhlasil, jenže Gabriela si trvala na svém. Popsala, jak několikrát denně zvracela, když ztratila dávivý efekt, pomáhala si zubním kartáčkem nebo lžičkou. Tu jednou spolkla. Aby žaludek zasytila, jedla dokonce i navlhčené odličovací tamponky. Takže, když jí dnes říkají, že má nějaké to kilo navrch, je to tančení na příliš tenkém ledě...

 Zpátky nejede vlak, jdu dál. Koukalová se teď ukáže ve StarDance

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.