Životní zvrat Lucie Vondráčkové: Měla jsem nejvyšší čas! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Životní zvrat Lucie Vondráčkové: Měla jsem nejvyšší čas!

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Foto: M. Protivanský, R. Klejch)

Už se to táhne rok a finále je zatím v nedohlednu. Zpěvačka Lucie Vondráčková (39) i nadále řeší rozvod s Tomášem Plekancem (36), který se už těší na miminko s Lucií Šafářovou (32). Přesto neztrácí naději, že bude zase lépe.

„Život není lehký pro nikoho. Jsem hlavně šťastná, že mám dva zdravé a príma kluky. Teď mi říkala fotografka Lenka Hatašová, že člověk má začít nový život na zelené louce do 42 let. Pak už na to není energie. Tak jsem to stihla jen tak tak,“ řekla pro idnes.cz zpěvačka, která i nadále věří na lepší zítřky.

Zároveň přiznala, co ji dávalo energii složitý rok „přežít“. „Chůze, děti, voda a žádný alkohol,“ vyjmenovala své nosné pilíře, které ji nedovolí složit se, Vondráčková. Ta se prý momentálně v Čechách stále pracovně rozkoukává. Jak ale uvedla pro citovaný web, její další profesní kroky budou nejspíše směřovat k činohře či muzikálu.

Lucie Vondráčková se svěřila, jak to aktuálně s muži má: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
jackpot
30. 10. 2019 • 00:08

Zase tu píšou o té bezpáteřní lhářce a manipulátorce, co upírala děti jejich otci? Držela je v Kanadě bez jeho souhlasu a pletla jim hlavy, že je otec nechce vidět. Zase tu píšou o nevěrné ženské, co za ni milenec skákal přes plot zatím co její manžel hlídal děti v Kanadě? O ženské, která požadovala 120milionu za ušlou kariéru, ve které ji manžel vždy podporoval(ať finančně či v péči o děti)? Divím se, že nezaleze. Tohle lidi jen tak nezapomenou. Je to odporná zlatokopka, která jde přes mrtvoly.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.