Krampol a jeho žena mají smůlu: Na pohřeb nesmí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krampol a jeho žena mají smůlu: Na pohřeb nesmí!

Dvojice bude na zádušní mši za Karla Gotta chybět.
Dvojice bude na zádušní mši za Karla Gotta chybět. (Foto Aha!: Pavel Machan, Martin Hykl a Marek Pátek, ara)

Tak moc se těšila, že ji v sobotu pustí na den z Bohnic a půjde s manželem na Hrad na zádušní mši za Karla Gotta. Jiří Krampol (81) ale udělal své Hance (58) čáru přes rozpočet. Dostal těžkou chřipku, kvůli níž ho lékaři raději hospitalizovali. „Taky mě  chytly průdušky,“ svěřil Aha! herec.

Sotva popadal dech a sípal, potřeboval rychle pomoc. „Odmala jsem chabrus na průdušky, s příchodem podzimu a zimy potřebuju dávku kyslíku a inhalace,“ prozradil Krampol. „Teď se navíc přidala nějaká chřipka a už přece jen nejsem nejmladší,“ vysvětlil, proč bude ve svatovítské katedrále chybět.


Hanka se už od jara léčí se závislostí na cigaretách a nechutenství, kvůli němuž zhubla na 47 kilo. Nyní váží 60 kilogramů a lékaři jí slíbili na zkoušku na den propustit. Hanka již počítala hodiny do »opušťáku« ale naštěstí nezůstala bezprizorní. Sice se nedostane na rozloučení s Gottem, jak plánovala, ale ozval se syn Petr (39) a vezme si maminku na volný den k sobě do domu. Vždyť mu máma s Jirkou na něj přidali. „Budu v Pyšelích a uvidím voučata,“ zaradovala se Hanka. Má osmiletou vnučku Lujzu, pětiletého vnuka Diviše a už je kvůli svému chatrnému zdraví dlouho neviděla. Propustku z bohnické léčebny tak využije i bez manžela.

Slavné krásky o setkání s Gottem (†80): Osudová chyba zprávařky Leové!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zvonik54
12. 10. 2019 • 00:40

Napíšu to trochu jinak:
Jsem zvoník od kostela sv. Vojtěcha ve Pštrossově ulici. Rozloučení s Karlem Gottem jsem provedl ručním ,,zvoněním hrany" v pátek v poledne na zvon sv. Vojtěcha ( průměr 122cm) celou čtvrthodinu. Kdyby měl Jiří Krampol čas, až se uzdraví, navštívit zvonici ve Pštrossově ulici, a vidět zvon, který se loučil s Karlem Gottem, ať se ozve v kteroukoli neděli zvoníkovi od sv. Vojtěcha!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.