Podlá lest na Gottovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Podlá lest na Gottovou!

Karel Gott s manželkou Ivanou a dcerami Dominikou a Lucií.
Karel Gott s manželkou Ivanou a dcerami Dominikou a Lucií. (Instagram)

Ještě před smrtí tatínka Karla Gotta (†80) přiletěla Dominika Gottová (46), aby s rodinou oslavila jeho narozeniny. Avšak kromě radostných chvilek si prožila nepříjemný šok. Když totiž dorazila do rodinné vily na Bertramce, čekal na ni nejen táta se svou ženou Ivanou (43), ale také filmový štáb dokumentaristky Olgy Špátové (35).

Toto „překvapení“ brala Dominika jako podraz. Podle informací Blesku totiž o ničem nevěděla, protože několik měsíců před tím odmítla účast v připravovaném dokumentu o Mistrovi k jeho 80. narozeninám. Přestože Dominika neprozradila pravý důvod, Gott se domníval, že za to mohl současný vzhled, kvůli závislosti na alkoholu a lécích totiž přibrala.

„Překvapilo mě to, že je tam filmový štáb, protože jsem na to nebyla připravená,“ svěřila se v létě Blesku Dominika. „Chápala jsem, že v dokumentu by měl táta rád všechny dcery, takže jsem to nechtěla pokazit, ačkoliv jsem se na vystupování před kamerou necítila,“ řekla zpěvákova dcera s dovětkem, že focení zvládala, ale na mluvení a vystupování ve filmu nebyla připravená.

„Zpětně toho nelituji, ale je to taková hořká vzpomínka. Mohla jsem se lépe připravit a vše mohlo proběhnout jinak. Podstatné je, že jsme se s tátou viděli. To setkání ve mně navždy zůstane,“ svěřila se Dominika se slzami v očích.

 

Gottův kapelník Pavel Větrovec: Na poslední zkoušku přijel z nemocnice

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jasnovidec01
15. 10. 2019 • 23:07

nebyla připra­vená?­???nes­tači­la si nafilmovat své chování ,za to po pohřbu se projevila mr.cha chamtivá a ten její tlusťoch nemakačenko by chtěl ždímat Ivanu ???o co je lepší další jeho nemanželské dítě Lucka,ta žije ze svého a netěží z jména táty ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.