Miss BumBum o nejkrásnější zadek: Suzy vyhrála už podruhé! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Miss BumBum o nejkrásnější zadek: Suzy vyhrála už podruhé!

Brazilka Suzy Cortezová (29).
Brazilka Suzy Cortezová (29). (Foto Profimedia.cz)

Kdyby měli »dolňáci« prozradit, jaká je jejich nejoblíbenější soutěž, zřejmě by to byla Miss BumBum, ve které lepé ženy vystavují na odiv své klenuté zadečky. A letos – nevídaně už podruhé! – vyhrála v této lechtivé disciplíně Brazilka Suzy Cortezová (29).

Kontroverzní soutěž, kterou mnozí označují za sexistickou, letos rozpálila obyvatele Mexico City. Účastnice se tam promenovaly v úsporných tangách, v nichž dokonale vynikly křivky, o něž jde v klání především – perfektně vypracované půlky!


Jasnou vítězkou a majitelkou nejkrásnějšího pozadí světa se tak stala Cortezová, která z pódia odkráčela s hlavní výhrou v podobě téměř 290 tisíc korun. Tmavovlasá modelka z Playboye už na prvním místě stanula v roce 2015, ovšem letos jí sokyně výhru nepřály. Zejména pak Italka Marjara Petito, která se po ní při korunovaci vrhla a snažila se z ní servat šerpu.
Stává se to už tradicí, protože úplně stejně reagovala jedna z poražených dívek loni...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.