Prodá vdova Bertramku? Šeptá se o emigraci na Floridu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Prodá vdova Bertramku? Šeptá se o emigraci na Floridu

Ivana chce prý Česko opustit natrvalo.
Ivana chce prý Česko opustit natrvalo. (Foto Blesk – Pavel Machan, Roman Souček, Marek Pátek)

Ivaně Gottové se po smrti milovaného muže otevírá nová životní cesta, kterou bude muset absolvovat už bez Karla Gotta (†80). Ačkoliv je budoucnost jedna velká neznámá, v jedné věci má jasno. Lehké to nebude a v Česku už vůbec ne!

Mistr byl milovaný, sledovaný, považovaný svým způsobem za „veřejné vlastnictví“. Udržet si v tak rozjitřené atmosféře soukromí a trochu klidu, zajistit dětem možnost zotavit se z obrovské životní ztráty bez přítomnosti přihlížejících, není téměř možné. S tím vším Ivana zřejmě počítá, protože její přátelé podle webu extra.cz mluví o tom, že se chce z rodné vlasti odstěhovat. Definitivně.

„Ivana má naprosto jasně narýsovanou budoucnost. Ví, že by po Karlově smrti neměla v Česku na růžích ustláno. Už má vytvořeny nějaké kontakty na Floridě a dokonce už zjišťovala, kam by tam případně dcery mohly chodit do školy,“ tvrdí věrohodný zdroj blízký rodině Gottových dle eXtra.cz. Zda to tak je ale skutečně, ukáže až čas.

 



Přečtěte si
-bello-
5. 10. 2019 • 23:47

dutchschulz
zdravím taky a užívejte taky.
Nějakou chvilku jsem tu nebyla a vidím nová pravidla.Nesmí se reagovat na příspěvky a vidím o chloupek lepší AHA gramatiku .
(a mimoto se zde někdo přihlašoval jako " bello" , jakoby neměl na to dát si svůj nick )

-bello-
3. 10. 2019 • 21:31

Může to dát dohromady zase Douglasem
Ani na vteřinu nepochybuju , že odtud vypadne.Matušková už jí hledá domek .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.