Rozvod za všechny prachy: Zlatý padák pro Vondráčkovou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rozvod za všechny prachy: Zlatý padák pro Vondráčkovou?

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Foto: Profimedia, Machan, Hykl, Pátek)

Lucie Vondráčková (39) a Tomáš Plekanec (36) zakopali válečnou sekeru. Dvojice mezi sebou vedla nelítostnou rozvodovou bitvu, proto všechny překvapilo, že se pár najednou dohodl. Podle některých informací může za situací stát hokejistův plán oženit se s Lucií Šafářovou (32).

Plekanec a Šáfářová se na Vánoce dočkají prvního společného potomka. Jediné, co dělalo hokejistovi vrásky na čele, bylo manželství s Vondráčkovou. Tomu je však konec! Hokejista a zpěvačka se dohodli na vypořádání a rozvodu.

„Po roce vzájemného odloučení jsme se společně dohodli na ukončení našich sporů. Naše děti nesmí trpět definitivním rozpadem našeho vztahu,“ uvedli Vondráčková a Plekanec ve společném prohlášení.

Dle informací by mělo být jejich manželství už kanadským soudem ukončeno, ačkoli verdikt soudu si vyslechla přímo jen Vondráčková. Plekanec zůstal v Čechách, kde ho drží povinnosti související s hokejovou extraligou. Dalším důvodem, proč hokejista nevycestoval do zahraničí, byla i starost o jeho partnerku, s níž čeká dceru. Za moře se tak dostal jen díky telemostu.

Hokejista by údajně chtěl příchod dcerky oznámit coby čerstvě ženatý s novou přítelkyní, čemuž v současné době nic nebrání. Na své si přijde i Vondráčková, která pro sebe  dle Blesku požadovala v přepočtu 119 milionů korun. Jako kompenzaci za ztracenou kariéru 68 milionů, na zabezpečení do budoucna 51 milionů, a navrch ještě 510 tisíc korun měsíčně jako výživné pro rozvedenou manželku. Alimenty na nezletilé syny měl pak určit soud.

 Lucie Vondráčková: Žádný nový vztah!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
11. 12. 2019 • 10:49

pomahatachranit- proč vás trápí, kdy se Plekanec ožení? Vondráčková se vdávala ve čtvrtém měsíci a každý se vdávat honem honem s břichem nechce. Třeba se ani nikdy nevezmou. Jejich věc. Ale vy jste nám tady sprostě lhal, že je rozvedli v Kanadě. Proč to děláte?
Jinak otvírat téma úletů Vondráčkové během trvání manželství a porovnávat se solidním vztahem P. a Š, který začal v létě, když byli
manželé vlastně už od sebe, není od vás moudré.

pomahatachranit
4. 12. 2019 • 15:04

A kdy se teda ten Plekanec konečně s tou Šafářovou ožení? Nějak se mu do toho nechce,co? No bodejť, ví, co je zač , začala si s ženatým s malýma dětma, kachní žaludek a obr sobectví.

Dianthos
4. 10. 2019 • 22:55

O zlatý padák se jistě nejednalo. Pleky patrně vložil pár desítek milionů na studijní konto pro děti. Podle toho, jestli dohoda proběhla před soudem nebo až po něm, se odvíjela částka pro Vondráčkovou. Pokud před soudem, což mi nepřipadá pravděpodobné, tak zřejmě dostala původní nabídku bytu a pár milionů. S největší pravděpodobností ale dohoda proběhla až v Čechách, kdy moudrý kanadský soud poslal zlatokopku rýžovat domů, v tom případě Pleky hodně ušetřil.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.