Prostřeno plné závisti! Úspěch se holt neodpouští | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Prostřeno plné závisti! Úspěch se holt neodpouští

Petra a Romana v akci. Závist dostala konkrétní tváře!
Petra a Romana v akci. Závist dostala konkrétní tváře! (FTV PRIMA)

Právnička Sandra (31) má hezký dům a to se neodpouští. A menu nachystá rovněž super a moderní. Jenomže, hostům jídlo zhořkne v puse. Alespoň některým. Kromě dobrého jídla se totiž budou podávat i oplátky. Ustojí Sandra útoky závistivých soupeřů?



této sérii ze Středočeského kraje půjde hodně o taktiku, ale též o závist, protože Sandřino bydlení i vaření je na úrovni. Kluci si to užijí při šmejdění v garáži, Pavel se dokonce rozpovídá při pohledu na motorky obou manželů. To holky se proti Sandře zase spojí, Romaně se zdá, že Vašek je z „dokonalé“ Sandry úplně paf. Tak nějak si po celkem pohodovém týdnu začali vadit skoro všichni.

A přitom poslední večeře je chutná, oko si též se všemi těmi krutonky, bylinkami a zelenými natěmi přijde na své, kachnička se jen rozsýpá. Václav si libuje, že maso je konečně šťavnaté, podle Petry se ale před hostitelkou předvádí. Prostě jak finále
graduje a poslední domácí medovník s kávičkou je jak od profesionálů, úměrně tomu přituhuje… V zahradním skleníku si hosté mohou v rámci zábavy zasadit od Sandry kytičku. Holkám chvíli trvá, než se k tomu rozhoupají, a Vašek je už snad nechce ani nikdy vidět.

Na video ochutnávku mrkněte ZDE:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.