HOSPITALIZACE! Ridiho zničil rozchod s Hunčárovou: Žaludek, játra, střeva, všechno špatně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

HOSPITALIZACE! Ridiho zničil rozchod s Hunčárovou: Žaludek, játra, střeva, všechno špatně

Pohublý Emanuel Ridi
Pohublý Emanuel Ridi (profimedia.cz)

Láska mezi Lucií Hunčárovou (33) a italským Kuchařem Emanuele Ridim (46) se naplno rozvinula během jejich společného soutěžení ve StarDance. Byla tak intenzivní, že tanečnice kvůli němu opustila dlouholetého partnera Jana Ondera. O to větší šok vyvolala informace, že se letos v létě rozešli. Konec lásky se pak na Ridim nakonec i krutě podepsal.

Lékaři přišli na to, že má velký problém se žaludkem a játry. Navíc v kombinaci se střevními potížemi. Že Emanuele Ridi viditelně ubral na váze, je patrné už na první pohled. „Zhubl jsem, ale bohužel ne sportem. Měl jsem velké zdravotní problémy, které mě dohnaly až do nemocnice. Žaludek, játra, střeva, všechno špatně. Byl jsem v obrovském stresu jak už v soukromém životě, tak pracovním. Otevřel jsem nový podnik, což bylo opravdu náročné a hodně jsme si všichni mákli,“ přiznal Blesku známý kuchař.

„Mám přísnou dietu, nesmím vůbec žádný alkohol ani víno, nic smaženého, vše jen na vodě a lehké zeleninové přílohy. Nemohu ještě běhat, ale věřím, že se to brzy spraví, protože běhám velmi rád,“ přiznal Ridi s tím, že se vše snad v dobré obrátí.

Potvrdil také rozchod s Lucií Hunčárovou. „Je to tak, nejsme spolu a jinou ženu teď nemám. Ale to neznamená, že se jim vyhýbám, naopak, kde jsou ženy, tam jsem já,“ říká Ridi, kterého humor evidentně neopouští ani navzdory zdravotním problémům.

Na rozhovor s Emanuelem Ridim se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.