Školáka (†16) ubodali: 80 dalších vraždu točilo na mobil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Školáka (†16) ubodali: 80 dalších vraždu točilo na mobil!

Zatímco Khaseen byl ubodán k smrti, jeho o rok starší kamarád vyvázl se zlomenou rukou a otokem hlavy. Kam studenti dali rozum, když místo pomoci radši vytáhli telefony? Video aspoň poslouží policii jako důkaz proti pachatelům.
Zatímco Khaseen byl ubodán k smrti, jeho o rok starší kamarád vyvázl se zlomenou rukou a otokem hlavy. Kam studenti dali rozum, když místo pomoci radši vytáhli telefony? Video aspoň poslouží policii jako důkaz proti pachatelům. (Reprofoto YouTube)

Nepochopitelné... Strašné! Mladý student tmavé pleti (†16) byl nedaleko školy ubodán k smrti a dalších 80 spolužáků si děsivou scénu natáčelo na mobily, místo aby se pokusili neštěstí zabránit!

Hrůzný incident se odehrál v New Yorku krátce po skončení výuky. Khaseen Morris (†16) šel s kamarádem zrovna domů, když je kousek od školy napadla noži skupinka šesti výrostků. Údajně proto, že je ve škole nový a na víkendovém večírku si »dovolil« sbalit dívku, což se některým nelíbilo.

Horší ale je, že incidentu přihlíželo dalších 80 studentů, kteří se zmohli jen na to, aby vyndali telefon a útok si natáčeli! „Je to neskutečné, tuhle generaci nechápu,“ pravil detektiv Stephen Fitzpatrick.

Jediným pozitivem je, že policie má dostatek důkazního materiálu v podobě videonahrávek.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.