Překvapivé spojenectví Prachařové a Vondráčkové: Kamarádky pro dokonalý rozvod? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Překvapivé spojenectví Prachařové a Vondráčkové: Kamarádky pro dokonalý rozvod?

Budou si holky radit i s rozvodovým kláním?
Budou si holky radit i s rozvodovým kláním? (Foto Aha! - Maritn Hykl; Instagram)

Obě momentálně prožívají velice podobné období. Lucie Vondráčková (39) nemá rozvod s Tomášem Plekancem (36) ani zdaleka dotažený do finále, v jakém stádiu se v manželské krizi nachází Agáta Prachařová (34) není jasné vůbec. Přesto si dvojnásobné maminky mohou v lecčems poradit. Je tomu tak doopravdy?

Právě Agáta byla v době rozpadu vztahu Vondráčkové jednou z mála, které byla Lucie ochotná poskytnout otevřený rozhovor do časopisu Story. A je možné, že tak Agátu v lecčems nahlodala. Tvrdila třeba, že má vztah být primárně o komunikaci, také že dokonalý chlap by neměl manželku dusit, prudit a bazírovat na nepodstatných věcech, jak uvádí web Extra.cz.

„Nepřizpůsobovala bych se životu toho druhého. Ale ono je to těžké, když máte děti. Jste prostě do určité míry na tom druhém závislá. Jste i citlivější. Je to síla, jak udělá mateřství z celkem sebevědomé, soběstačné holky někoho, kdo miluje tolik, že se začne neustále přizpůsobovat. Není to správné ani pro ženu, ani pro vztah,“ říkala tehdy Vondráčková, která tak nevědomky Prachařové mohla promlouvat rovnou do duše. Protože neuběhl ani rok a i Prachařová přestala o přízeň svého muže bojovat za každou cenu. A rozhodla se pro nezávislost.

Na šokující rozhovor s Lucií Vondráčkovou, kde přiznala třetí těhotenství s Tomášem Plekancem, se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
18. 9. 2019 • 21:53

Vrána k vráně sedá, blbá blbou si hledá až našla. Divím se, že Prachař Agátu nenechal už dřív, když si vyrazila do Ameriky s „kamarádem” a pak se musely dělat testy otcovství, protože Agáta v Americe s kamarádem jen nekamarádila.

-bello-
18. 9. 2019 • 16:06

V čem je , proboha , ta Agáta nezávislá?! Nemít matku a tátu Hanycha, nebyla by to Misska, nemít její matka Stropa, tak nemá ona kam zdrhat. Sama , ani jako svobodná a bezdětná se Agáta " samostatně " neuživila.
A Vondráčková hraje trapně furt na notu obětavé matky roku a kojné Kanady, až se z toho chce zvracet ! A " samostatně " ždímá z Plekance miliony.

JaNat
18. 9. 2019 • 14:13

Lidičky, litujte ty blběny. Ty dvě se hledaly až se našly. Vondráčková je prolhaná a Agáta zase trhlá. Obě nesmírně blbé.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.