Spisovatelka Třeštíková: První rozkol kvůli StarDance! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Spisovatelka Třeštíková: První rozkol kvůli StarDance!

Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský ve StarDance
Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský ve StarDance (Instagram Česká televize)

Nedostatek času a neskutečná únava. Náročné tréninky StarDance si začínají vybírat svou daň. Radka Třeštíková (38) přiznala na svém Instagramu krizi ve vztahu s manželem, fotografem Tomášem Třeštíkem (41).

Ten se již na začátku léta při odtajnění účasti své manželky v taneční soutěži vyjádřil: „Ty vole, čeká nás asi dost divokej podzim!“

Podzim ještě nepřišel, ale divokost už doma zažívají! „Moc se teď nevidíme, a když, tak jsme oba totálně vyčerpaní, tak vyčerpaní, že jediné, na co nám kolikrát zbývaj síly, je jen dohadování se o naprostých zbytečnostech,“ svěřila se spisovatelka na sociální síti.

„Oba už dávno víme, jak to vypadá, když se ve vztahu dostanete až na hranu, a že není moc těžký se tam dostat, zato je zatraceně těžký dostat se zas zpátky na místo, kde si umíte odpustit, že nejste dokonalí, ani jeden, zpátky na značku, odkud spolu je mnohem dál a víc než bez sebe,“ rozepsala se.

A na závěr vzkázala manželovi drsně: „Miluju tě, i když mě se*eš – a jo, mohla bych napsat štveš, ale to není stejný, prostě to není stejný...“

 Živočišná Tonya Graves ve StarDance: Předvedu pořádný tanec!  

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.