Rolins terčem výsměchu: Odnesla to i Pilarka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Rolins terčem výsměchu: Odnesla to i Pilarka!

Rolins na snímku dle fanoušků připomíná zpěvačku Eva Pilarovou (80).
Rolins na snímku dle fanoušků připomíná zpěvačku Eva Pilarovou (80). (Foto CNC: Marek Patek, profimedia.cz)

Fanouškům nic neunikne! Dara Rolins (46) nedávno pokřtila knižní novinku, jež je pokračováním jejího diáře.  Zpěvačka vypadala jako vždy skvěle, bohužel nad jednou fotografií se uživatelé sociálních sítí pozastavili. Údajně na snímku vypada jako Eva Pilarová (80).

Rolins patří bez pochyb mezi nejkrásnější ženy českého a slovenského showbyznysu. Léta tvrdé dřiny a správného stravování jsou na zpěvačce znát. Avšak na nedávném křtu vlastního kalendáře překvapila mnohé svým vzhledem.

Na jedné z fotografií je totiž údajně podobná české zpěvačce Evě Pilarové. „Zvláštní výraz na fotce, připomíná mi paní Evu Pilarovou,“ napsala dle webu eXtra.cz fanynka. „Zrovna jsem to chtěla napsat,“ přitakává další „Koukám, je nás víc, kdo tam vidíme Pilarku.“ Zněl další komentář.

Nikdo z komentujících přirovnání nemyslel nijak zle, jen se pobavili nad tím, kolik lidí napadla stejná myšlenka. Přestože Rolins obvykle vypadá na svůj věk velmi mladistvě a sexy, tentokrát ani hluboký výstřih nezastínil nepřirozený úsměv a vrásky na čele – očividně neměla svůj den.

 Dara Rolins: Laura už vyzvídá, jaký je sex a kdo byl můj první.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.